De ce se așteaptă șeful PNL Timiș ca liberalul Ioan Ambruș să...

De ce se așteaptă șeful PNL Timiș ca liberalul Ioan Ambruș să fie schimbat de la conducerea DRDP Timișoara UPDATE Ambruș și-a dat demisia

2
DISTRIBUIȚI

ambrus drumuri nationale

Prezent ieri pe autostrada Timişoara Lugoj ministrul Transporturilor Dan Şova s-a enervat pe faptul că directorul DRDP Timişoara, liberalul Ioan Ambruş (foto), nu a fost prezent ca să îl informeze despre parcursul lucrărilor.

După ce a lămurit că el nu e secretară la minister ca să ştie dacă Ambruş a fost sau nu invitat, Şova a spus că şeful DRDP nu este inginer de drumuri şi ăsta nu e un lucru bun. Auzind cele spuse de ministrul PSD, șeful PNL Timiș Nicolae Robu a spus da, că el are pregătire pe domeniul pe care conduce.

Întrebat dacă crede că Ambruș va fi schimbat, Robu a comentat că „după năravurile PSD, toate posturile deținute de liberali sunt în pericol, pentru că PSD ştim că are tendinţa, şi a avut-o dintotdeauna, numai noi ne-am înșelat crezând că se schimbă, să fie un partid stat.


În toate funcţiile vrea să pună numai oameni cu carnet de partid corespunzător. La noi este cu totul şi cu totul altă abordare, şi nu vreau să dau exemple concrete, pentru a nu-l pune într-o situaţie delicată pe un om pe care îl respect foarte mult şi care nu o să aibă parte de la mine decât de respect total și ajutor în tot ceea ce îşi propune să facă. Cunosc oameni excepționali în PSD pe care îi respect şi pe mai de parte. Mă refer la domnul Octavian Mazilu care, fiind în jurisdicţia primăriei, va avea parte de o totală deschidere spre o colaborare şi mai bună decât cea de până acum şi sper că aşa va considera și dânsul”.

UPDATE Conform unor surse, șeful Drumuri și Poduri Timișoara, Ioan Ambruș, și-a depus astăzi demisia la zi.

Contactat telefonic pentru oferi o poziție ca lider al PNL Timiș care l-a susținut pe Ambruș pentru a ajunge la conducerea DRDP, Nicolae Robu a spus „€œnu știu nu am discutat cu el până la ora asta, pentru că am fost foarte ocupat”. Totuși liberalul crede că demisia lui Ambruș se datorează presiunilor puse asupra lui, „pentru că a văzut că nu are cu cine să lucreze, pentru că atunci când dorești să faci ceva e nevoie de un climat pozitiv și de o atmosferă pozitiva”.

 

2 COMENTARII

  1. Caracter de nota 10 pentru Liberalul Ioan Ambruș! desi nu are pregatire pt. drumuri, dar nici pentru ,,centura de politichie”, dar are omenie, este demn si are ONOARE! sa se spele pe cap psd cu posturile lor, dar daca nu era PNL in USL nu obtineau ei nimic! totul era portocaliu=pdl=base=nuti=boc=pcr=secu! iar pentu psd sa retina ce spune un proverb: ,,fie roata si patrata tot se mai intoarce odata” !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.