Klaus Iohannis, despre unificarea dreptei şi revenirea lui Traian Băsescu în politică....

Klaus Iohannis, despre unificarea dreptei şi revenirea lui Traian Băsescu în politică. Ce spune despre candidatul la prezidențiale

1
DISTRIBUIȚI

Robu, Iohannis, Busoi05

Vicepreședintele PNL, Klaus Iohannis, a comentat astăzi, la Timișoara, despre mai multe subiecte fierbinți de pe scena politică. Legat de alianțe și unificarea dreptei liberalul, a spus că “în România partidele au făcut şi desfăcut alianţe. Și noi am făcut nu ştiu câte alianţe pentru a ne ţine de cuvânt faţă de alegători. Se discută de unificarea dreptei. Nu am o reţetă şi nu pot să dau eu o soluţie aşa în două fraze. Acum în campanie electorală nu au loc discuţii cu celelalte partide de centru-dreapta, dar convingerea mea este că imediat după europarlamentare este oportun să discutăm în ce ecuaţie putem să coagulăm dreapta pentru câştigarea europarlamentarelor. Este din ce în ce mai clar ca avem un singur candidat de stânga şi dacă vom avea cinci-şase candidaţi de dreapta este din ce în ce mai greu să câştigăm”.

Despre creșterea salariilor, Iohannis spune că „este o pură promisiune de campanie care nu are niciun suport, dar care va da bine la multă lume”.


Totodată acesta a făcut declaraţii și pe marginea viitorului președintelui Traian Băsescu în politică, „mi-e greu să evaluez locul şi rolul politicianului Traian Băsescu în ecuaţia de după 2015 vom vedea cum se poziţionează partidele dacă găsesc căi de comunicare şi aceste lucruri le vom şti mai bine după sfârşirul anului. Apartenenţa mea este de PNL nu cunosc niciun partid din România care în momentul de faţă se confundă cu o persoană. Este foarte important. Noi vrem să fim bine pregătiţi pentru atunci când vom ajunge la guvernare în 2016 după alegerile parlamentare în partid trebuie să lucreze grupuri de lucru comisia de specialitate care vor veni cu ceva care este un program care deocamdată conţine principii obiective şi câteva rezultate aşteptate”.

Foto: Constantin Duma

1 COMENTARIU

  1. Cum adica „revenirea lui Basescu in politica” Pai Basescu inca e in politica nu a plecat. Deci RAMANEREA lui Basescu in politica.Dar cum la al trei-lea mandat la presidentie nu mai are dreptul ,ar putea de exemplu sa ramana dupa alegeri,sef de camera la Poarta Alba pe probleme de partid…… Sau responsabil cu schimbul saptamanal al lenjeriei la Jilava… tot pe probleme de partid. Deci……. go for it domnu’ presedinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.