Nicolae Robu dezvăluie cine sunt finanţatorii PNL Timiş. Ce contribuţie a avut...

Nicolae Robu dezvăluie cine sunt finanţatorii PNL Timiş. Ce contribuţie a avut primarul la afişele de campanie

0
DISTRIBUIȚI

robu gura

Prezent astăzi pe strada Corbului pentru a inaugura o nouă lucrare importantă de reabilitare, 810 metri de asfalt şi amenajare a 90 de locuri de parcare, primarul Nicolae Robu a oferit detalii picante despre campania PNL Timiş.

„Am fost acuzaţi că avem o campanie opulentă, s-a spus de către unii. Pai hai să vedem cine e pe primul loc, să numărăm materialele de publicitate. PNL e cam pe locul trei, noi am fost primii care am ieşit, pentru că suntem un partid bine organizat şi ne-am făcut cunoscuţi cu materiale. Dar după acceea puteţi să vă uitaţi câte şi la ce dimensiuni are PSD”.

Întrebat dacă firmele care au câştigat contracte în Timişoara au finanţat campania, Robu a spus „da, de unde. Păi uitaţi-vă în monitorul oficial. La alte partide există zeciuiala şi mai mult decât atât.


La PNL nu există altceva decât acte benevole din partea celor care vin şi spun «noi vă apreciem şi vrem să vă susţinem» şi sunt sume mici. PNL este un partid care abia îşi poate ţine un sediu foarte modest, are un sigur salariat care este şi contabil şi gestionară şi centralistă, tot ce trebuie, şi mai plătim part-time încă o normă întreagă. Uitaţi-vă câte sedii au restul în tot oraşul. Noi avem un singur sediu şi de filială şi de municipiu şi abia ne descurcăm cu banii”.

Edilul a oferit detalii cheie şi despre design-ul afişelor din această campanie. „Designul la toate materialele nostre este făcut de Dan Diaconu, secondat de mine cu anumite elemente de fineţe. Aşa facem din 2008. Dan Diaconu nici nu era în partid când eu am candidat, el a fost a făcut designul şi vă arăt mailuri de la ora cinci noaptea, când îi spuneam acolo violetul puţin mai aşa, galbenul mai nu ştiu unde. Aşa sunt facute materialele noastre”. Edilul a conchis că, spre dosebeire de alţii, partidul său nu dă ajutoare pentru că nu vrea să facă asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.