Pretty Pink vine în premieră în România. Vezi unde va avea loc...

Pretty Pink vine în premieră în România. Vezi unde va avea loc evenimentul VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

prettypink

Amatorii de muzică deep house au parte de un eveniment deosebit vineri, 6 iunie când înTimișoara va mixa pentru prima oară în România, Pretty Pink, o tânără stea a acestui gen muzical ce a devenit cunoscută graţie remixurilor sale.

Artista vine din oraşul german Harz şi a reuşit să fie pe buzele tuturor pentru o serie de remixuri la piese cunoscute ca Daft Punk – Get lucky, Pharell Williams – Happy, FAUL & Wad Ad vs.


Pnau – Changes sau Chapeau Claque – Schöner Moment, aceasta din urmă aflându-se actualmente în topul Deutche Dance Charts printre primele 20 de poziţii.

„Ceea ce pun eu la petreceri este un amestec de sunete electronice groovy care îţi dau aripi imaginaţiei. Când mixez undeva, îmi ţin urechile şi ochii deschişi fiindcă cred că atmosfera creeată de public este unul din cele mai importante lucruri de care trebuie să ţii cont“, a declarat Pretty Pink într-un interviu acordat celor de la Sweet Headache. În cursul acestui an artista a fost invitată să mixeze la cel mai important eveniment dedicat culturii dance din lume, WMC în Miami şi la o serie de festivaluri ca Sputnik Spring Break sau Sonnemondsterne.

Pretty Pink va mixa pentru prima oară în ţara noastră la Timişoara, la redeschiderea oficială a Toniq Bar, în data de 6 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.