Proiect din fonduri europene pentru consilierea elevilor şi a studenţilor. Vezi explicaţia...

Proiect din fonduri europene pentru consilierea elevilor şi a studenţilor. Vezi explicaţia lui Titu Bojin

1
DISTRIBUIȚI

titu bojin nervos 11

Consiliul Judeţean Timiş a aprobat în această săptămână cotizaţia care îi revine ca şi contributor în cadrul unui proiect susţinut în principal din fonduri europene privind „ Consilierea carierei şi servicii de practică profesională în psihologie adresate elevilor şi studenţilor”. Şeful CJT a explicat că „prin Comisia de Cultură şi învăţământ ne gândim pentru un proiect mai larg pentru aceşti copi prin şcolile pe care noi le avem în mod direct prin Direcţia copilului ce avem noi angajaţi din puncte de vedere al pregătirii ca să poată să consilieze elevii.


Sigur că facem tot efortul şi încercăm să lărgim sfera de activitate şi să ajutăm cât mai mult copiii care sunt cu probleme pentru că aici discutăm de consiliere nu acolo unde sunt părinţii sau unde sunt copii la şcoli normale sau unde îşi văd de treaba lor”.

Mai mult, Bojin a dat asigurări că vrea să sprijine toţi copiii de la nivelul judeţului şi a adăgat că „în acest an aţi văzut că s-a mărit cu aproape 60% la fiecare copil suma aferentă pentru întreţinere şi în acest context sper eu că vom putea să vedem în continuare ce înseamnă angajarea prin ministerul Educaţiei şi prin direcţia noastră de specialitate pentru oameni care să fie pregătiţi pentru această familie”. Suma alocată de CJT pentru programul POSDRU „Consilierea carierei şi servicii de practică profesională în psihologie adresate elevilor şi studenţilor” este de 10.637 de lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.