Un primar s-a răsturnat cu mașina instituției. Cum s-a produs accidentul și...

Un primar s-a răsturnat cu mașina instituției. Cum s-a produs accidentul și ce a pățit

0
DISTRIBUIȚI

primarul rasturnat hunedoara

Edilul-șef nu a adaptat viteza, într-o curbă, condițiilor de drum umed, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat într-o râpă.

Primarul comunei Bunila (Hunedoara), Nelu Oprişoni, s-a răsturnat cu maşina instituţiei, un autoturism Dacia Duster luat în leasing, în timp ce se îndrepta spre localitatea pe care o conduce.


„Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Bunila, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 687D, în zona de agrement Cinciș-Cerna, din direcţia Teliuc spre Topliţa, nu a adaptat viteza într-o uşoară curbă la stânga, a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu.

Primarul a fost transportat la Spitalul „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara unde i s-au acordat îngrijiri meidcale şi i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Drumul Teliuc – Topliţa, care trece pe malul lacului Cinciş, este una dintre şoselele hunedorene cu un risc ridicat de producere a accidentelor rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.