Atmosferă de nota zece la concertul constănţenilor de la MadDriven în Timişoara

Atmosferă de nota zece la concertul constănţenilor de la MadDriven în Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

maddriven

Rockerii timişoreni au avut parte aseară de un recital incendiar alături de formaţia constănţeană MadDriven, în clubul Taine, evenimentul lăsându-se cu bisuri şi cu o inedită colaborare pe scenă. Formaţia constănţeană MadDriven s-a format acum cinci ani şi îi are în componenţă pe Cristian Broască (chitară), Tibi Duţu (bass), Bogdan Costea (voce, chitară) şi Cosmin Muja (tobe). În cadrul concertului alături de compoziţiile proprii s-au auzit şi câteva cover-uri cât se poate de pe placul celor prezenţi din repertoriul Judas Priest, Metallica sau Black Sabbath.

Una din surprizele concertului a fost aceea că solistul trupei timişorene Desant, Alex Anca, a cântat alături de MadDriven două piese din repertoriul Black Sabbath.


„Alex a fost vocalul nostru, în perioada 2007 – 2009 când am făcut o trupă de cover-uri care se numea No7. Am făcut şi un show tribut Dio, cu care am cântat chiar şi în Germania. Trei dintre noi suntem colegi şi în trupa Magica. Cu acest proiect am vrut să facem o trupă care să nu sune a muzică românească. Cântăm bătrânul heavy metal şi pregătim albumul de debut. Ce vrem noi să scoatem nu prea are treabă cu ţara românească. Fiindcă aici nu există promovare. Ce se difuzează la radio? Unii cântă pentru părăsite, adică ăia de la Direcţia 5, iar alţii…vai şi amar. Norocul nostru este că nu trăim din muzică, de asta ne permitem să cântăm ce ne place“, ne-a declarat Tibi Duţu, din partea trupei. Chiar dacă accesul a fost gratuit, publicul nu s-a înghesuit la acest eveniment. În ciuda acestui fapt, atmosfera creată de cei de la MadDriven a fost una de nota zece, iar rockerii aflaţi la faţa locului au avut parte de o seară memorabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.