Frații Cristescu reacționează la atacurile furibunde ale primarului Robu la adresa lor

Frații Cristescu reacționează la atacurile furibunde ale primarului Robu la adresa lor

12
DISTRIBUIȚI

 

nicolae robu marius cristescu

Emil și Marius Cristescu au reacționat, astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă la atacurile din ultimele zile ale primarului Timișoarei, Nicolae Robu (foto stânga, într-o discuție cu Marius Cristescu și Ilie Sârbu), care i-a acuzat că sunt implicați, alături de Gheorghe Ciuhandu, în formarea noii majorități care, mâine, va trimite PNL în opoziție, prin înlocuirea viceprimarului Dan Diaconu și a vicepreședintelui Consiliului Județean Timiș, Marian Vasile. În ultimul atac la adresa fraților Cristescu, Robu i-a catalogat fiind „oameni de nimic”.

„Nu suntem și nu am fost implicați în niciun fel, direct sau indirect, în aceste acțiuni politice. Nu avem nicio intenție și niciun interes de a influența, în vreun fel, deciziile politice, la orice nivel, și nu am luat parte la discuțiile sau negocierile privind alianțele partinice în Consiliul Local Timișoara.


Declarăm întrutotul nefondate  afirmațiile domnului primar Nicolae Robu privind implicarea noastră în acest proces politic și inacceptabilă dezinformarea și manipularea opiniei publice prin declarații care conțin flagrante neadevăruri și exprimări nepotrivite. Nu suntem membri ai niciunui partid politic, iar prin activitatea noastră  desfășurată în domeniul afacerilor contribuim constructiv  la dezvoltarea Timișoarei printr-o consistentă contribuție financiară, în conformitate cu legea. Susținem, cu convingere, loialitate și onestitate  viziunile și proiectele administrative în stare să genereze progresul Timișoarei și o tot mai bună calitate a vieții pentru comunitatea timișoreană și rămânem deschiși dialogului constructiv și civilizat cu edilii orașului”, se arată în comunicatul transmis de cei doi fraţi Cristescu, care ocupă funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte la Bega Grup.

 

 

12 COMENTARII

  1. Fratii Cristescu sunt niste limbrici postrevolutionari care au distrus industria timisoreana si au transformat-o in imobile. Acestia au dat afara mii de oameni si acuma au tupeul sa faca pe oamenii cinstiti. Sa le dea Dumnezeu exact ceea ce merita: puscarie!

  2. NU o sa primeasca niciodata puscarie pentru ca nu sunt singuri in afacere mai sunt 3 persoane din Bucuresti deci stiu tabla impartirii. nevar

  3. Parcă intermediarul de terenuri Ilie Sarbu se cazeaza la Hotel Timisoara ….pe degeaba..Sedintele de lucru ale lui Sarbu cu respectivii se fac impreuna cu vicele Stoia Traian, membru PSD, la hotel TM…Ce linii directoare le trage Sarbu ? Oare Cristestii nu sunt membrii cotizanti PSD ? Le este rusine să recunoască ?

  4. Da pentru Timisoara ce vreti sa faceti daca vreti sa fiti la conducere? Vreti BOsssi la Primarie dar pentru Timisoreni ce promiteti mai mult decat Robu si Ciuhandu??? Nimeni nu promite nimik pentru Timisoara! Doar vreti la conducere si atat!!

  5. Cum puteti sa fiti atat de gunoaie chiar asa de prosti ne credeti saracii de voi nici usturoi n-ati mancat si nici gura nu va miroase….nu va mai satura dumnezeu odata pe toti .
    Va purtati cu noi ca si cu niste gunoaie…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.