Încă un păcat pe lista PSD, identificat de primarul Nicolae Robu. Ce...

Încă un păcat pe lista PSD, identificat de primarul Nicolae Robu. Ce invitat special a avut la ultima şedinţă PNL

2
DISTRIBUIȚI

conferinta_robu_pnl_0003 seba tataru

După controale de la Garda şi Agenţia de Mediu, boicotarea proiectelor pentru Timişoara şi ruperea USL, primarul Nicolae Robu a găsit, în calitatea sa de şef al PNL Timiş, o nouă vină PSD.

Acesta a ţinut să clarifice viitorul fuziunii dintre PNL şi PDL, despre care a promis că se va face în ciuda tuturor speculaţiilor din partea PSD. Robu a admis că este posibil ca din cauza procedurilor juridice fuziunea să nu se poată face până la alegerile prezidenţiale, dar a spus că „încercăm să găsim un nume pentru alianța PDL- PNL.


Avem un calendar foarte precis și fuziunea va avea loc. Noi avem contacte cu colegii din PDL, ieri l-am avut ca invitat pe preşedintele Constantin Ostaficiuc la ședința PNL. Am desemnat comisii de pregătire a fuziunii și PNL săptămâna trecut și PDL săptămâna acesta”.

Şeful PNL Timiş a reamintit că toate alianţele din trecut au fost sortite eşecului, în vreme ce fuziunile sunt exemple de decizii politice funcţionale. Legat de faptul că în curând se vor împărţi atribuţiile vicepreşedinţilor în PNL, Robu a spus că „nu intenționez să îmi asum multe și mari resposabilități, pentru că sunt o persoană foarte ocupată și nu am disponibilități de timp să asum responsabilități care cer mult timp la nivelul PNL”.

2 COMENTARII

  1. Cdr,alianta Da , fura facute numai pentru furaciuni. Pdl cu specialistii sai in hotii de tot genul, in toate structurile, iar ar vrea ciolanul. Ma mira faptul ca Pnl-ul condus sau necondus de cintezica crin, pune BOT la planul hotilor …

  2. Grămada cere vârf

    Ca la orice instituție publică, cu un buget cât de cât, e loc pentru toată lumea, cu atât mai mult cu cât ai o recomandare politică sau există afinități cunoscute cu partidul de la guvernare. Asta a fost ca și o mica paranteză întrucât, evident, în cazul lui Titu Bojin, președintele Consiliului Județean Timiș și al PSD Timiș, acesta nu a avut nevoie de nicio recomandare politică când s-a lipit de bugetul Aeroportului Timișoara. Pur și simplu, Dan Idolu, în calitate de director al AIT, a ales SC Lugomet SA, firmă ce aparține lui Titu Bojin, pentru lucrări de ”revizie pod rulant”, în valoare de 28.520 RON. Ca Dan Idolu are o mare sensibilitate la numele de Bojin, explică și faptul că, în luna ianuarie 2013, managerul AIT a încheiat un contract, pentru ”evaluare prețuri chirii”, în sumă totală de 4.120 RON, cu un anume…Dionisie Bojin!?! O altă firmă din anturajul PSD Timiș este SC Satimpex SRL, patronată de Traian Sere, partener de vânătoare și prieten intim cu directorul AIT, Dan Idolu. Practic, cei doi sunt colegi de grupă de vânătoare. Firma lui Traian Sere este principalul furnizor de bannere si mash-uri electorale pentru PSD, în perioada campaniilor locale și județene. Revenind la SC Satimpex SRL, de altfel o firmă cu tradiție și un bun renume pe piața bănățeană, site-ul de internet al societății arată că firma se ocupă cu: prelate auto și feroviare, carosări, remorci auto, corturi, copertine, marchize și acoperiri de suprafețe mari. Ciudat, pentru că, conform contractelor de pe AIT, SC Satimpex SRL a prestat cu totul altfel de munci, decat cele cuprinse în ”curriculum vitae” și în portofoliu: ”lucrări poartă îmbarcare” – 194.873 RON și ”constuire substație PSI” – 65.009 RON ”. Și, ca să încheiem cu prietenii de vânătoare ai lui Dan Idolu, în aceeași categorie trebuie incluși și acționarii SC Cons Electrificarea Instal SRL, abonați în toate regimurile politice la banii de pe AIT: ”revizie PT” – 81.860 RON, ”verificare prize” – 10.624 RON, ”închiriere utilaje” – 9.120 RON, ”modernizare PT13” – 385.150 RON, ”întreținere terenuri” – 2.569.710 RON!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.