Opt români, între care doi copii, au murit într-un accident rutier produs...

Opt români, între care doi copii, au murit într-un accident rutier produs în Spania. Toți erau din județul Timiș UPDATE Printre victime, o familie cu doi copii și cumnata lui Valeriu Tabără

1
DISTRIBUIȚI

accident spania doarioinformacion_com

Opt români, între care trei bărbaţi, trei femei şi doi copii, au murit într-un teribil accident rutier produs în Spania, relatează publicaţia spaniolă ABC, în ediţia electronică de marţi.

Microbuzul în care se aflau cetăţenii români a intrat în coliziune frontală cu un tir, care a intrat pe contrasens.

Accidentul a avut loc la kilometrul 543 al autostrăzii A-7, în apropiere de Alicante, la ora locală 16.40 (17.40, ora României).

Microbuzul a luat foc şi a ars complet.

Şoferul tirului a fost transportat la Spitalul General din Orihuela. El a fost testat pentru consumul de alcool şi droguri, dar rezultatul este negativ, potrivit publicaţiei spaniole.

„În acest moment s-a finalizat procedura de identificare a 8 cetăţeni români decedaţi în accidentul care a avut loc pe autostrada AP-7m în apropiere de localitatea Granja de Romamora, provincia Alicante din Spania”, se arată într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe, dat publicității în această dimineață

„În prezent, reprezentanţii Ambasadei României la Madrid şi Consulatului de la Castellon de la Plana, în colaborare cu autorităţile spaniole, verifică ipoteza existenţei unei a 9-a persoane, care ar fi fost chiar şoferul, despre care rudele victimelor susțin că s-ar fi aflat în microbuzul implicat în accident”, se mai spune în comunicat.

UPDATE 1 Conform Digi24, victimele erau din Timișoara, Jimbolia și Becicherecul Mic, și se îndreptau spre aeroportul din Valencia pentru a lua avionul spre capitala Banatului.

UPDATE 2 Poliția Timiș a putut să confirme identitatea a doar două dintre victime.


”Doua persoane din Timiș au fost confirmate oficial ca fiind decedate în urma accidentului din Spania. Este vorba despre o femeie de 51 de ani, din Timișoara, care se numește Adriana Damian, și un bărbat de 27 de ani, din Jimbolia, care se numește Ovidiu Smercinschi”, a declarat Ionuț Bocancea, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

Adriana Damian, 51 de ani, era sora soției fostului ministru al Agriculturii, Valeriu Tabără. Tânărul din Jimbolia revenea în țară pentru a se căsători cu iubita lui. Printre victime se numără Alexandra și Vasile Bora, plus copiii lor, Mara si Alex. Femeia lucra la coaforul Gabrielei Udrea, soția interlopului lui Sorin Udrea.

Foto: diarioinformacion.com

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.