Vestul României va fi prezentat de cel mai cunoscut acrobat al Banatului...

Vestul României va fi prezentat de cel mai cunoscut acrobat al Banatului într-un INEDIT film documentar. Vezi ce pregătește VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Fotografie Articol Balaurul din Transilvania

După ce s-a scris despre el în presa britanică, Flaviu Cernescu nu mai are nevoie de multă prezentare. E tânărul care practică slack-line în cele mai extreme condiții, iar în timpul liber adoră să zburde pe monociclu. Flaviu va fi protagonistul unui documentar turistic cu sporturi extreme regizat de Sabin Dorohoi.

Pregãtirile pentru documentarul scos din tipare încep în această vară.  Ceea ce se anunță e un film care va ține publicul cu sufletul la gură. Programatorul IT Flaviu Cernescu, unul dintre cei mai curajoşi bănăţeni pasionaţi de sporturi extreme, va merge pe coardă deasupra unor edificii reprezentative din Transilvania şi Banat. Pentru ca reţeta aventurii sã fie completã, cea mai mare parte a drumului va fi făcută pe un monociclu! În drumul său, artistul acrobat se va întâlni cu muzicieni, meşteşugari sau antreprenori, descoperind istoria şi tradiţiile locurilor.

”Viitorul documentar este încă în etapa de început. Deocamdatã se lucreazã la scenariu şi se caută locurile unde se va desfăşura acţiunea.


În funcţie de cum va decurge pregătirea şi finanţarea proiectului, filmările sunt programate pentru toamna 2014. Cum filmul presupune acrobaţii spectaculoase la înălţimi ameţitoare în multe locuri publice ale marilor oraşe din Transilvania şi Banat, cu siguranţă vor fi mulţi oameni curioşi să asiste la «eveniment». Aşa că o dată ce proiectul va începe oficial, echipa va demara o amplă campanie media pentru ca toţi cei interesaţi de sporturi extreme sau cei care pur şi simplu vor să asiste la un spectacol haios, să afle când şi unde se va filma documentarul în oraşul lor”, a declarat Sabin Dorohoi.

Filmul va fi produs de Western Transylvania Studios, o nouă casă de producţie din Vestul țării. Regizorul, consacrat și el, Sabin Dorohoi are la activ peste 30 de nominalizări şi premii internaţionale. Din cele treisprezece filme de scurtmetraj realizate, ultimele cinci (“Ghela” , “Visând la Galapagos” , “Clopotul”, “Fata din Transilvania” şi “Calea Dunării”) i-au adus cele mai multe distincţii internaţionale la festivaluri precum Palm Springs, Reykjavik, Geneva, Chicago, TIFF, Roma, Regensburg, Sardenia şi Festivalul de film Est European din Hollywood. El este realizatorul celebrelor videoclipuri “Happy” din Reşiţa, Caransebeş, Bocşa, Herculane şi Anina.

Filmul de la linkul următor prezintã pe scurt activităţile acrobatice ale curajosului şi talentatului Flaviu Cernescu prin Banatul de Munte. Acest scurt “episod” de aventurã este un preambul al viitorului documentar şi ne dezvãluie de ce viitorul film va avea titlul “Balaurul din Transilvania”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.