Ziua Imnului, celebrată la Timișoara. Ce evenimente speciale a organizat prefectul Eugen...

Ziua Imnului, celebrată la Timișoara. Ce evenimente speciale a organizat prefectul Eugen Dogariu și cine a fost marele absent

0
DISTRIBUIȚI

ziua drapelului 3Ceremonie specială astăzi, de Ziua Imnului, la Prefectura Timiș. La evenimentul care a luat startul la ora 10 în fața Prefecturii au luat parte primarul Nicolae Robu, prefectul Eugen Dogariu, reprezentanți ai Brigăzii 18 Infanterie Banat, ai ISU Banat și ai Jandarmeriei. Legat de eveniment, prefectul Eugen Dogariu a declarat că „Ziua Imnului e o zi importantă și în acest an am încercat să o sărbătorim altfel decât până acum în așa fel încât să fie implicați în organizare și copii și alte instituții decât cele ale statului.


Cred că a fost frumos să ascultăm copiii cântând imnul național al României. Am avut un interpret care a cântat cântece românești ceea ce încă o dată modifică ceea ce am făcut până acum și cred că e un lucru mai bun”.

Deseară Fanfara Militară va susține un concert în Parcul Botanic. Marele absent de la eveniment a fost șeful Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, care în anii precedenți nu a știut imnul, dar a promis că își va îndrepta acest neajuns și îl va intona cot la cot cu ceilalți oficiali. În loc să vină să dea probă, Bojin l-a trimis în locul lui pe vicepreședintele CJT, Florian Zanfir.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.