De Ziua Marinei, mari marii oraşului şi ai judeţului şi-au luat concediu....

De Ziua Marinei, mari marii oraşului şi ai judeţului şi-au luat concediu. Ce discursuri au ţinut subalternii lor FOTO

2
DISTRIBUIȚI

ziua marinei05_resizeCelebrarea Zilei Marinei, la Timişoara, a stat sub semnul şefilor plecaţi în concediu. Mai exact, primarul Nicolae Robu, şeful Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin şi prefectul Eugen Dogariu sunt plecaţi la relaxare, astfel că şi-au trimis subalternii să reprezinte insituţiile la marea ceremonie care a avut loc pe malul Begăi, lângă terasa unui club. Bucuroşi să le vorbească participanţilor, viceprimarul Dan Diaconu, vicepreşedintele CJT, Florian Zanfir, şi subprefectul Zoltan Marossy s-au întrecut în discursuri, unele recitate liber, altele citite de pe foaie.

Diaconu a informat că „trebuie să ne gândim cu pioşenie şi cu respect la cei care pe calea apelor servesc ţara sau se ocupă de relaţii comerciale”, accentuând că Primăria Timişoara este preocupată de canalul Bega din toate punctele de vedere, dar mai ales din cel ecologic, lucru mai puţin vizibil dat fiind faptul că în urma ploilor râul este relativ tubure şi murdar.


Zanfir a dat asigurări că CJT face şi a făcut de-a lungul anilor tot ceea ce îi stă în puţinţă pentru ca Bega să fie reintrodusă în circuitul porturilor funcţionale din ţară. Vesel ca de obicei, subprefectul Zoltan Marossy a informat auditoriul că s-a documentat despre provenienţa datei la care se celebrează Ziua Marinei de pe internet şi apoi a făcut o demostraţie de măiestrie la tăiat panglica, dezvelind astfel mai multe plăci comemorative. Festivitatea s-a încheiat cu plasarea mai multor coroane pe râul Bega.

Foto: Adrian Pîclișan

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.