Independenţa justiţiei în anul electoral 2014, discutată de şefii CSM cu oficiali...

Independenţa justiţiei în anul electoral 2014, discutată de şefii CSM cu oficiali ai Ambasadei SUA

0
DISTRIBUIȚI

justitie

Independenţa justiţiei în contextul anului electoral 2014 a fost una dintre temele discuţiilor purtate miercuri, la sediul CSM, de conducerea Consiliului şi o delegaţie a Ambasadei SUA la Bucureşti, condusă de însărcinatul interimar cu Afaceri al SUA în România, Dean Thompson.

„Astăzi, 27 august 2014, preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, domnul judecător dr.


Adrian Bordea, şi vicepreşedintele CSM, domnul procuror Gheorghe Muscalu, au primit, la sediul Consiliului, o delegaţie a Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, condusă de domnul Dean Thompson, însărcinatul ad interim cu Afaceri al SUA în România”, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM).

În cadrul întâlnirii au fost purtate discuţii privind probleme ale sistemului judiciar, independenţa justiţiei în contextul anului electoral 2014, precum şi raporturile CSM cu celelalte instituţii ale statului şi relaţia cu reprezentanţii mass media, a precizat sursa citată.

În finalul întâlnirii, oficialul Ambasadei SUA a apreciat eforturile şi măsurile CSM şi a subliniat rolul important al acestuia în contextul social actual, se mai arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.