Prefectul judeţului Timiş veghează, din concediu, la modul cum poliţia gestionează parangheliile...

Prefectul judeţului Timiş veghează, din concediu, la modul cum poliţia gestionează parangheliile ţigăneşti. De ce ar putea aplica sancţiuni

4
DISTRIBUIȚI

nunta tigani 1Venirea verii în Timişoara pare să stea sub semnul temerilor legate de nunţile ţigăneşti. Sau cel puţin acesta este sentimentul care încearcă autorităţile locale. Recent, primarul Nicolae Robu posta pe Facebook un avertisment prin care solicita intervenţia Poliţiei Naţionale, Locale şi a Jandarmeriei pentru ca parangheliile ţigăneşti să nu mai fie motiv de deranj pentru locuitorii urbei de pe Bega.


La debutul verii şeful IPJ Timiș, Sorin Muntean, promitea că poliția va avea în vizor niște tradiții ale sezonului estival în urbea de pe Bega – nunțile țigănești și botezurile. Comisarul șef a dat asigurări că „le vom respecta tradițiile, dar vom fi pe urma lor”. Mai exact, şeful IPJ Timiș spunea că va reduce numărul de paranghelii ale rromilor prin creșterea numărului de agenți care patrulează.

Ei bine, autorităţile par să fie depăşite de situaţie, întrucât rromii nu mai că îşi fac de cap, dar sfidează populaţia majoritară prin piesele cu mesaje prin care ni se transmite să murim cu toţii. Contactat pentu a oferi o opinie pe marginea acestui subiect, prefectul judeţului Timiş, Eugen Dogariu, ne-a spus că este momentan în concediu şi că nu ştie mare lucru despre deranjul cauzat de rromi, dar că la revenire la muncă va analiza modul în care poliţia a gestionat păstrarea ordinii publice şi că dacă va fi nevoie va aplica sancţiuni.

4 COMENTARII

    • dasto mui mo giorgio. ci ti dai tigan vrei sa asmutz potera si comesarii pa noi???
      ca noi ia-m ominit pa iei si pa domnu ciuhandu cojocare meutz distul asa ca curauchio gauzu la tini.
      si afla ca primu la alejerili veetoare o sa iese Primare tzigan d’al nost cu shicoala la jermania si plin di ioroi.

  1. POT SA FIE INBRACATI IN AUR CA TOT TIGANI RAMIN,PUTUROSI CERSETORI,HOTI,TRAFICANTI DE PERSOANE SI DE DROGURI , AR FI CAZUL CA TOATE TARILE DIN UE SA-SI FACA DATORIA SA-I INTREBE DE UNDE AU ATITEA MILIOANE DE EURO FARA SA LUCREZE NICIUNDE

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.