Ambulatoriul și Secția de Chirurgie 1 a Spitalului Județean Timișoara vor fi...

Ambulatoriul și Secția de Chirurgie 1 a Spitalului Județean Timișoara vor fi dotate cu echipamente medicale de ultimă generație

3
DISTRIBUIȚI

RMNVești bune pentru pacienții care trec pragul Spitalului Județean Timișoara. Marius Craina, managerul celui mai mare spital din vestul țării, a anunțat, în această săptămână, că urmează să fie achiziționate echipamente medicale de ultimă generație atât pentru Secția de Chirurgie 1, cât și pentru Ambulatoriul de specialitate al spitalului.

“Suntem în ultima fază a proiectului de modernizare a Ambulatoriului, ceea ce ar reprezenta un uriaș pas înainte privind dotarea cu aparatură medicală.


De asemenea, suntem în curs de achiziționare a aparaturii de înaltă performanță la Secția de Chirurgie 1 și sigur că pe viitor suntem dispuși să achiziționăm, cu sprijinul ministerului și al autorităților. și alte echipamente pentru celelalte secții”, a explicat Marius Craina.

Vă reamintim că Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Județean Timișoara va fi modernizat cu peste zece milioane de euro, bani care provin din fonduri de la Uniunea Europeană. În cadrul proiectului, sute de echipamente medicale performante vor intra în dotarea Ambulatoriului de specialitate. Printre aceste echipamente se numără ecografe, microscoape, un aparat electric chirurgical de mare putere, dar și un RMN 3 Tesla, de două ori mai puternic decât unul obișnuit, ce permite detectarea unor afecțiuni în stadiu incipient. Un examen de scanare a corpului durează cel mult 60 de minute și este important, printre altele, pentru depistarea cancerului, a afecțiunilor coloanei vertebrale, cerebrale sau ale sistemului musculo-scheletar.

3 COMENTARII

  1. BRAVO pentru dl. Conf.Dr.Marius Craina, managerul Spitalului Județean Timișoara, cel mai mare spital din vestul țării, care in scurt timp a facut multe lucruri bune pentru pacienti. Astfel si-a dovedit profesionalismul si buna credinta! Bravoo Doctore!

  2. Bravo, intr-adevar!! Incet, pas cu pas, vom ajunge si noi la „liman”. Multumiri tuturor care se gandesc sa faca bine oamenilor, multumiri doctorilor adevarati!

  3. Esti tare Mariusica,dai bataie,speranta e in cei (mai ) tineri ca tine si ca alti prieteni de ai mei.Respect voua si celor ca voi care chiar-si doresc sa se „intample” si la noi in medicina ceva!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.