Medicii scapă de o grijă. Ce progres a făcut Casa de Sănătate...

Medicii scapă de o grijă. Ce progres a făcut Casa de Sănătate Timiș pentru a le ușura munca

0
DISTRIBUIȚI

cjas-timis

Adio, rapoarte pe hârtie pe care medicii din județul Timiș sunt obligați să le prezinte lunar la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate. Reprezentanții instituției anunță că au reușit, din această lună, informatizarea completă a activității cu furnizorii de servicii medicale din ambulatoriul clinic, paraclinic, recuperare medicală și stomatologie.


Astfel, au fost eliminate rapoartele pe hârtie, ceea ce înseamnă că medicii vor raporta toată activitatea exclusiv electronic.

„Furnizorii de servicii medicale, care se află în relaţie contractuală cu CJAS Timiş şi care până acum, erau obligaţi să se prezinte lunar la sediul instituţiei pentru a prezenta documentele necesare operaţiunilor de raportare-decontare pentru serviciile efectuate, sunt scutiţi de acest drum la CJAS, eliminându-se în acest fel birocraţia”, a declarat Victor Dumitrașcu, preşedintele CJAS Timiş.

Potrivit reprezentanților CJAS Timiș, din luna mai a acestui an, furnizorii de servicii medicale din asistenţa medicală primară raportează serviciile efectuate numai în format electronic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.