Sorin Cociobea,omul de încredere al deputatului PD-L Popoviciu, primit cu brațele deschise...

Sorin Cociobea,omul de încredere al deputatului PD-L Popoviciu, primit cu brațele deschise în PSD. Vezi explicaţia SFIDĂTOARE lui Bojin

1
DISTRIBUIȚI
cociobea pdl
Sorin Cociobea, la una din şedinţele PDL Timiş

Consilierul județean PD-L Sorin Cociobea a trecut la PSD, a confirmat liderul filialei Timiş a social democraţilor, Titu Bojin, care este şi liderul Consiliului Judeţean Timiş.


Cociobea este unul dintre oamenii de încredere ai deputatului Alin Popoviciu, acesta fiind cel care l-a propulsat în funcţia de director în Ministerul Dezvoltării condus de Elena Udrea. Cocionea a fost preşedintele colegiului lui Popoviciu şi vicepreşedinte al PD-L Timiş, De asemenea, în perioada guvernării portocalii, firma sa, Sifco Plast SRL, a beneficiat de contracte de la sucursala CFR, condusă atunci de un alt apropiat a lui Popoviciu, Valeriu Trică.

Preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin, cel care în perioda guvernării Boc a fost ţinut de Ostaficiuc şef la Apele Române Banat, a explicat transferul în stilul său „cum poţi să conduci judeţul dacă nu ai majoritate? Politic vorbind trebuie să iau niste oameni care să schimbe raportul de forţe. Făcând pasul în lateral Marina Radu nu am putut să nu mă asigur că nu am 20 de pesedişti. Sorin nu e cu scandaluri, e cu familie serioasă, din familie de preoţi. Nu e un panglicar. O sa vedem ce influenţă are pe zona Sânnicolaul Mare, Deta, Jimbolia. A fost într-adevăr lângă Costi şi Alin Popoviciu. Îmi doresc să mai iau câte un om din echipa zero de conducere a PD-L. De ce nu?”.

1 COMENTARIU

  1. Sobolanii fug cand corabia ia apa. Ostaficiuc depasit de situatie asista neputincios si nu face nimic. Pacat. Bojin se bucura de pomana de unele veniri fara substanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.