Braşov: Un autocar cu 46 de pasageri s-a răsturnat pe DN1. Nouă...

Braşov: Un autocar cu 46 de pasageri s-a răsturnat pe DN1. Nouă persoane au fost rănite

0
DISTRIBUIȚI

Un autocar în care se aflau 46 de pasageri s-a răsturnat, sâmbătă dimineaţă, pe DN1, în judeţul Braşov, la ieşirea din Codlea, în urma accidentului nouă persoane fiind rănite şi transportate la spital, scrie Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar-şef Liviu Naghi, accidentul s-a produs pe DN1, la kilometrul 187, la ieşirea din localitatea Codlea spre Făgăraş, după ce şoferul unui
autocar, un braşovean de 54 de ani, nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de o căruţă din faţa sa şi a acroşat-o uşor.

„După ce a acroşat uşor căruţa, şoferul autocarului a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara carosabilului, pe câmp, fără să fie blocată circulaţia“, a spus Naghi. În urma accidentului, nouă din cele 46 de persoane aflate în autocar au fost rănite uşor şi transportate la Spitalul Judeţean Braşov cu mai multe ambulanţe. „S-a intervenit cu două echipaje de descarcerare, patru SMURD şi şase ambulanţe.


Unii dintre pasageri au ieşit singuri din autocarul răsturnat, iar pe alţii a fost nevoie să îi scoatem noi, deoarece spaţiul era foarte îngust. Au fost nouă persoane rănite uşor, toate conştiente. Două dintre ele au suferit şi fracturi la membre, iar restul doar excoriaţii şi contuzii. Printre răniţi nu se aflau copii“, a afirmat, la rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, Ciprian Sfreja.

Cei 46 de pasageri din autocar sunt localnici din Codlea şi mergeau în pelerinaj la Mănăstirea Prislop din judeţul Hunedoara. Ceilalţi 37 de pasageri care nu au fost răniţi au fost preluaţi de un alt autocar, care i-a dus la destinaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.