Desant cântă în premieră pe scenă alături de Lavi, una din solistele...

Desant cântă în premieră pe scenă alături de Lavi, una din solistele trupei Box Office VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Muzicienii timişoreni care alcătuiesc trupa Desant pregătesc intens recitalul lor care va avea loc luni 1 decembrie în Piaţa Operei, de la ora 20, iar una din surprizele acestui concert va fi faptul că alături de ei va cânta şi Lavi, una din cele trei soliste ale trupei Box Office. „Mă bucur foarte mult pentru această colaborare. Ea s-a născut datorită faptului că Alin Achim mi-a propus să colaborez cu ei. Evident, am fost foarte încântată, iar luni va fi prima oară când voi cânta cu ei în faţa publicului“, ne-a declarat Lavinia. Formaţia Desant a lansat în această toamnă, la nici doi ani de la debutul cu materialul discografic „Joc de Noroc”, o nouă melodie, ”Supernova“, care anunţă următorul disc al trupei. „Albumul cu numărul doi e tot în stilul care ne-a consacrat. Am fi vrut să îl scoatem în această iarnă, dar din motive de logistică se pare că nu va ieşi decât spre sfârşitul iernii. Noi suntem aproape gata cu albumul şi suntem bucuroşi că fanii noştri ne apreciează concertele. Recent am venit de la Botoşani, unde am fost foarte bine primiţi. Suntem în creştere“, spune solistul trupei Alex Anca.În această vară, trupa Desant a cântat pentru prima oară în afara graniţelor ţării, în cadrul manifestărilor prilejuite de sărbătorirea Zilelor Oraşului Pancevo.

După ce a debutat cu albumul „Joc de noroc”, formaţia Desant a avut parte de o serie de aprecieri din partea amatorilor de rock din ţara noastră.


Materialul discografic de debut a fost numit „cel mai bun album rock al anului 2012“ de către Radio Romania 3Net „Florian Pitiş” şi „cel mai bun album metal al anului 2012 în România“ de către cei de la MaximumRock. În ceea ce priveşte muzica lor, basistul Alin Achim consideră faptul că Desant cântă un rock clasic. Şi nu e supărat pe cei care spun că muzica lor e ca şi rock-ul de acum 30 de ani. „Noul nostru album o să aibe câteva surprize. Stilistic o să regăsească nişte elemente suplimentare şi nişte sound-uri noi. Probabil vom avea 12 piese. Ne aflăm la faza de mastering, unde merge mai încet fiindcă punem accent pe detalii. Vrem să scoatem un disc bun. Ne.am găsit locul pe scena rock-ului românesc. Nu e frumos să spun asta, dar rock-ul românesc e destul de sărac în trupe. Ceea ce cântă noi aş numi rock clasic. Unii ne-au zis că noi cântăm rock vechi de 30 de ani. Nu mă deranjează. Şi asta, pentru că toată lumea spune că noi românii suntem cu 50 de ani în urmă. Asta înseamnă că noi cântăm cu 20 de ani înaintea vremurilor în care ne aflăm“, a adăugat Alin Achim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.