Ovidiu Șandor, dezvoltatorul proiectului City Business Center, a declarat la PRESSALERT LIVE...

Ovidiu Șandor, dezvoltatorul proiectului City Business Center, a declarat la PRESSALERT LIVE că este nemulțumit de modul în care arată Piața 700. Cu ce propuneri vine VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Ovidiu Șandor, dezvoltatorul proiectului City Business Center din Timișoara, nu este deloc mulțumit de modul în care arată Piața 700. Antreprenorul timișorean a declarat, în această seară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, că înainte de a începe construcția clădirilor din sticlă din zonă, nu era asfaltată nici măcar strada din fața acestora. „Proiectul nostru a forțat lucrurile acolo, lumea a conștientizat că aici trebuie făcut un pic de ordine și a apărut strada, parcarea publică de lângă noi”, a precizat Ovidiu Șandor.

Antreprenorul consideră că zona de la clădirile din sticlă din Piața 700, până la spitalul militar nu e clar definită. „Ne place tuturor zona de piață acolo, dar modul în care are loc acel tip de comerț nu e neapărat unul care să ne facă cinste. Nu cred că este o estetică care să se preteze cu centrul orașului Timișoara.


Sunt două clădiri acolo care sunt cumva ascunse, mica biserică militară e pierdută printre tarabe și mai e porțiunea de Bastion din Piața 700, care e nefolosită. Este un obiect care ar merita efortul din partea comunității, să facem ceva interesant cu acel bastion, de exemplu, un muzeu al Cetății Timișoara. Ar merita orașul un mic proiect care să pună în valoare zona, chiar păstrând componenta de piață și de piață de flori”, este de părere Ovidiu Șandor.

În ceea ce privește „acvariul” care a fost mutat din Piața Operei în Piața 700, antreprenorul timișorean a precizat doar că „ar trebui să fie gândită o soluție care să țină cont și de aceste apariții din zonă”.

1 COMENTARIU

  1. pai maestre…aglomeratia aberanta si imposibila din punct de vedere functional ..traiasca primaria TM !…ti se datoreaza in cea mai mare parte !
    S-a creat o aglomeratie urbana ,deservita de o alee cu 2 benzi de circulatie si fara parcari ,in buricul targului ! fereasca dumnezeu de un eveniment major in zona ca nu ar putea intra nici -un salvator !trebuie regandita toata circulatia din zona,altfel,mai devreme sau mai tarziu,tot se va intampla ceva si atunci sa vedem cum se vor acuza cei care astazi se scuza ,dar au dat avize !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.