Timişorenii, uitaţi de Moş Crăciun: tramvaiele reabilitate nu vor fi gata în...

Timişorenii, uitaţi de Moş Crăciun: tramvaiele reabilitate nu vor fi gata în acest an. Cum explică primarul Nicolae Robu

2
DISTRIBUIȚI

Vești proaste pentru timișorenii care au sperat că Moș Crăciun le va aduce posibilitatea de a se plimba cu noile tramvaie reabilitate.

Întrebat astăzi despre stadiul lucrărilor de reabilitare a tramvaielor, edilul șef Nicolae Robu a spus că „se lucrează la reabilitarea tramvaielor. Domnul director Ioan Goia de la RATT merge săptămână de săptămână la Arad să vadă cum merge treaba.


La primele două tramvaie reabilitate merge mai greu. Vă readuc aminte că firmele au spus că la primele două tramvaie lucrează câte trei – patru luni, apoi există angajament că la fiecare tramvai se va lucra câte o lună”.

Legat de data finalizării tramvaielor, ediulul susține că „după stadiul pe care l-am văzut eu, nu vor veni anul acesta. Am văzut poze acum două săptămâni”.

Planurile pentru anul 2015 sunt incerte, întrucât primarul nu știe exact câte alte tramvaie vor fi reabilitate. „Dacă ei vor fi în stare să facă 20, facem 20, dar părerea mea este că nu vor fi în stare”, a spus edilul, care a promis că se vor găsi bani pentru aceste proiecte.

2 COMENTARII

    • Usurel domnule, aveti nitica rabdare! Vor fi reabilitate tramvaiele, nimeni nu contesta ca acest lucru va fi dus ola indeplinire cu intarziere, cat despre palmieri..poate ca nu i gustul dumitale cu apetenta catre palmieri, asta nu inseamna ca nu infrumuseteaza orasul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.