Criză de sânge la Centrul de Transfuzie din Timișoara. Cum sunt încurajați...

Criză de sânge la Centrul de Transfuzie din Timișoara. Cum sunt încurajați corporatiștii din oraș să se implice într-o campanie de donare se sânge

0
DISTRIBUIȚI

Corporatiștii timișoreni, și mai cu seamă cele 3.000 de persoane care lucrează în clădirea City Business Centre din Piața 700, sunt invitați să doneze sânge pentru a salva vieți. Reprezentanții Centrului Regional de Transfuzie Sanguină din Timișoara trag un semnal de alarmă și anunță că se confruntă cu un nou deficit de sânge. Pentru a-i încuraja pe corporatiști să doneze sânge, aceștia nu mai trebuie să se deplaseze până la sediul centrului de transfuzie de lângă Spitalul Județean Timișoara, ci recoltările au loc zilnic, din această săptămână și până în data de 15 decembrie inclusiv, între orele 09.00 – 13.00, în sala mică a Centrului de Conferințe, la mezaninul Clădirii D din Piața 700.

„Acțiunea are loc în contextul refacerii necesarului de sânge, banca de sânge confruntându-se cu un deficit la nivel local.


Organizatorii mizează pe densitatea mare de persoane care lucrează la City Business Centre, circa 3.000, și deschiderea acestora spre astfel de acțiuni. La acțiune sunt invitați să se alăture cât mai mulți dintre timișoreni”, transmit inițiatorii campaniei de donare de sânge.

Volumul care poate fi acoperit de Centrul de Transfuzie este de 30 de recoltări pe zi, iar o recoltare poate dura până la 30 de minute. Fiecare donație poate salva până la trei vieți, iar donatorii primesc, în schimb, șapte bonuri de masă, o zi liberă de la locul de muncă, 50% reducere la abonamentul pe o lună la mijloacele de transport în comun, precum și un set de analize gratuite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.