VIDEO Reacția FABULOASĂ a unui câine certat de stăpânul său, actorul Vlad...

VIDEO Reacția FABULOASĂ a unui câine certat de stăpânul său, actorul Vlad Corbeanu. Vezi cum a distrus apartamentul

1
DISTRIBUIȚI
<


div id="fb-root">Discuție fabuloasă între stăpân și câinele său. Ajuns acasă, actorul Vlad Corbeanu a avut parte de o descoperire șocantă. Apartamentul era făcut vraiște, zidurile scrijite, televizorul aruncat în mijlocul livingului, pernele sfâșiate și o mizerie greu de imaginat. De vină pentru toată situația este câinele familiei, care, dintr-un puseu de plictiseală și-a găsit o ocupație distractivă.
Vizibil rușinat de dojenile stăpânului, cățelul stă lipit de peretele de la intrarea în locuință și cu greu își ridică privirea spre bărbatul care îl amenință cu o vizită de urgență la… psiholog.
Concluzia finală a dialogului fabulos: stăpânul promite că nu își va mai face animalul de companie de râs, postând pe internet năzbâtiile acestuia, în schimbul acceptului patrupedului de a participa la o ședință de psihoterapie.

1 COMENTARIU

  1. sefu’ da-i dom’le Furadan (intr-o ceashca di lapti di vaca) si l-ai rezolvat. sa moara mama. si din pelea di pi cane (dupe ce-l belesti)potz sa faci cuciula ca tot ie frig de criapa petrele !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.