Dan Popa, în conferinţă de presă cu Robu, despre noul PNL: „Nu...

Dan Popa, în conferinţă de presă cu Robu, despre noul PNL: „Nu vrem să fim tot timpul împreună, avem şi o viaţă separată”

3
DISTRIBUIȚI

dan popa (2)

Lucrurile merg ca la carte în noul PNL Timiş. Astăzi, cei doi copreşedinţi, Dan Popa şi Nicolae Robu, au susţinut o conferinţă de presă comună. Robu a declarat că „ieri am avut prima şedinţă comitetului executiv judeţean a PNL, am informat comitetul asupra deciziilor care au fost luate săptămâna trecută de cele două birouri ale PNL. Am luat hotărârea ca, începând de săptămâna viitoare, să constituim de facto organizaţiile locale unice ale PNL în jurul primarilor pe care îi avem, în jurul acelor unităţi teritoriale. Primarii vor fi preşedinţi ai organizaţiillor locale”.

Dan Popa a spus că „vom fi împreună la conferinţe de presă.


Uneori vom stabili un program, nu vrem să fim tot timpul împreună, avem şi o viaţă separată. Ne leagă o relaţie foarte profundă de prietenie, reuşim să depăşim micile nesincronizări. (…) Activitatea o vom începe de luni, aplicând în continuare deciziile luate la Bucureşti pentru fuziune. Ne-am propus ca la 31 martie să încheiem fuziunea în judeţul Timiş. Este posibil să existe mici discrepanţe sau anumite nepotriviri în anumite locuri. Pe scară macro, 99% considerăm că nu ar trebui să avem probleme. Noi ne-am făcut prima parte, am constituit acest comitet executiv. Vom avea săptămâna viitoare şi o şedinţă a comitetului paritar, urmând ca lunar să avem un program comun, practic activitatea separată dispare din minţile noastre, avem o singură activitate ca PNL Timiş”.

Supărat că presa a scris că PDL taie capul PNL în mai toate structurile, Robu a comentat că „nu o să fie cazul să votăm aşa dihotomic, 19 într-un fel şi 15 în alt fel. Votul se dă după logica lucrurilor în anasambul său. Suntem cu toţii conştienţi că suntem un singur partid, fără să mai conteze de unde venim. Ieri, problema ca primarii să fie preşedinţi de organizaţii a fost votată în unanimitate. O altă hotârâre a avut două abţineri, una din componenta istorică şi alta din componenta PDL”.

Dan Popa a completat că „acolo unde e cazul şi organizaţiile locale sunt în consens, şi s-a înţeles, şi avem pe cine alege şi stabili, am decis să dăm curs acestui demers”.

3 COMENTARII

  1. se pare ca merg pana la capat…robu pare ca se intelege chiar foarte bine cu popa mai ales ca a acceptat asa usor majoritatea portocaliilor.. da dovada de maturizare politica

  2. Popa spune la inceput : „Nu vrem să fim tot timpul împreună, avem şi o viaţă separată” ca sa incheie cu : „practic activitatea separată dispare din minţile noastre, avem o singură activitate ca PNL Timiş”. Nu inteleg eu bine, sau el se pricepe grozav sa manipuleze prin oratorie ?
    Popa un tip echilibrat, calm, cu mult discernamint, fara dorinte ascunse de razbunare, Robu un imfatuat obsedat doar de propria-i persoana, coleric, ranchiunos , chiar razbunator, duplicitar etc, etc, etc…… Doua caractere opuse, de ne-nteles chiar si pentru psihologi aceasta alianta.
    Cuplul Robu-Popa e cea mai nefericita solutie politica pentru Timisoara. amindoi sint doar niste pioni scosi din umbra/ sau facuti peste noapte, pioni scosi la lupta pentru interese mult mai mari dicit ne inchipuim. Papusarul o fii si el tot din Ineu sau a facut si el Calculatoare (ca si Ostaficiuc , Popa, Robu, generatia´54- ´55) in aceeasi generatie, din anii in care s-au recrutat cei mai multi baieti (fini) care filau, notau, turnau……secu, toti baieti destepti si cu mare viitor. Sau poate le-a fost la toti profesor…… ca prea mare e trupa !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.