Te pregătești să dai BAC-ul la Matematică și n-ai bani de meditații?...

Te pregătești să dai BAC-ul la Matematică și n-ai bani de meditații? Ești așteptat la cursuri gratuite, la Universitatea Politehnica din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

matematica

Vești bune pentru tinerii din Timișoara care se pregătesc să susțină „examenul maturității” în această vară. Universitatea Politehnica din Timișoara sare, și în acest an, în sprijinul liceenilor care dau BAC-ul la Matematică, dar nu stăpânesc bine materia și nici nu au bani de meditații.

Reprezentanții universității timișorene anunță că-i așteaptă pe acești tineri la cursuri pregătitoare gratuite.


Meditațiile se vor desfășura în fiecare duminică din perioada 1 martie – 22 iunie, în amfiteatrul A101 al Facultății de Electrotehnică, între orele 10.00 și 13.00.

Departamentul de Matematică din cadrul Universității Politehnica din Timișoara transmite că aceste cursuri pregătitoare sunt organizate „pentru potenţialii săi studenţi, indiferent de facultatea pe care doresc să o urmeze şi independent de forma admiterii (concurs cu dosare sau concurs cu probe de verificare) pentru care optează, cursuri care vor fi deosebit de utile atât pentru examenul de Bacalaureat cât mai ales în anul I de studii”.

Temele dezbătute în timpul cursurilor urmează conţinutul Culegerii de probleme pentru examenul de Bacalaureat şi admiterea în Universitatea Politehnica Timişoara publicată la Editura Politehnica în anul 2015. Mai multe informații despre meditațiile gratuite găsiți AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.