GRAV accident de circulație lângă Timișoara: doi morți și un bărbat încarcerat....

GRAV accident de circulație lângă Timișoara: doi morți și un bărbat încarcerat. Ce s-a întâmplat FOTO și VIDEO

4
DISTRIBUIȚI

 

accident remetea doua masini plus tir 3

Accident mortal în județul Timiș, în urma unui impact dintre două autoturisme și un TIR, în această dimineață.

Două persoane au decedat, iar una a fost rănită. Accidentul a avut loc pe ruta Timișoara – Lugoj, în apropiere de localitatea Remetea Mare.

Din primele cercetări, se pare că șoferul unei mașini a intrat în depășire și s-a izbit de un TIR care circula regulamentar din partea opusă.

Șoferul autotrenului a încercat să evite tragedia, dar impactul a fost atât de puternic încât TIR-ul a fost proiectat în alt autoturism și s-a răsturnat pe șosea.

Un echipaj de descarcerare din cadrul ISU Banat s-a deplasat de urgență la fața locului deoarece șoferul TIR-ului a rămas încarcerat. Două persoane aflate în autoturisme au decedat pe loc. Traficul este complet blocat pe DN 6 la kilometrul 548.

UPDATE Șoferul TIR-ului implicat a fost scos din cabină, de echipajele de descarcerare, la mai bine de două ore de la producerea accidentului.


Conform polițiștilor, un Volvo intrat în depășire s-a lovit de TIR, care a fost proiectat într-o parte, iar Volvo a fost aruncat peste un Ford. Persoana care a fost rănită primește îngrijiri în ambulanță.

4 COMENTARII

    • Ca sa vada si alti idioti….ca soseaua nu este numai a lor si ca regulile de bun simt te pot trimite acasa intreg si nevatamat

  1. eu recunosc ca sunt agramat, dar nu scriu in publicatii „Persoana care a fost rănită primește îngrijiri în ambulanță, care nu plecase încă de la fața locului.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.