Şeful PLR Timiş, Petru Ehegartner: „PNL este, de fapt, vechiul PDL, cu...

Şeful PLR Timiş, Petru Ehegartner: „PNL este, de fapt, vechiul PDL, cu aceeaşi obsesie de a ajunge la putere cu orice preţ şi prin orice metode”

2
DISTRIBUIȚI

ehegartner la pressalert06_resize

Acuzat adesea că s-a mutat la un partid inexistent, plecând din tradiţionalul PNL Timiş, senatorul PLR Petru Ehegartner, şef al organizaţiei de Timiş, a comentat la finele acestei săptămâni despre situaţia PNL în opoziţie cu PLR.

„PLR a reuşit o victorie politică în Senat, unde am confirmat o majoritate solidă a coaliţiei de guvernare. Această victorie este cu atât mai importantă cu cât confirmă strategia falimentară a grupării PDL din PNL. A anunţat de mai bine de o lună o victorie politică, a alimentat aşteptările opiniei publice şi apoi a eşuat lamentabil. PNL este, de fapt, vechiul PDL cu aceeaşi obsesie de a ajunge la putere cu orice preţ şi prin orice metode. Acest partid foloseşte metodele lui Traian Băsescu de pe vremea când acesta era şeful PDL.


Pe de o parte încearcă să cumpere parlamentari şi practică traseismul, pe de altă parte vrea să ia mandatul aleşilor locali care nu au vrut să treacă de partea PDL. Pe această cale, vrem să reiterăm sprijinul pentru toţi aceşti aleşi locali şi suntem siguri că alături de noi sunt şi oamenii care i-au votat cu bună credinţă în 2012. Oameni care au votat anti-Băsescu, anti-Blaga, anti-Anastase şi care nu vor acum ca alesul lor local să ajungă colegul acestora”, a spus Ehegartner.

Mai mult, acesta spune că deja realizările PLR se fac simţite la nivelul întregii ţări prin noul Cod Fiscal, care „reflectă contribuţia noastră în elaborarea strategiei economice a Guvernului. Aşa se materializează prezenţa liberală în Guvern. Modificarea Codului Fiscal este o terapie liberală de şoc pentru economia românească”.

Senatorul PLR a conchis că partidul din care face parte îşi respectă datoriile către electorat şi spune că PNL a ajuns să fie controlat de PDL care se ocupă numai de scandal.

2 COMENTARII

  1. Smecherii, maffiotii nu prin metode democratite vor puterea! asa a ajuns si pcr la putere, prin hotie, iar urmasii lor, pdl, tot asa continua! Cei din pdl (base, boloboc, mru, nutzi, kokos, anasthase, falkaka, berceannu, ostaphe, glagaga) dupa ce au devalizat tara, au taiat salarii, alocatii la mame si copii, impozitat pensiile (dar nu cele nesimtite) si-au trasss lor si camarilei lor vile, masini, iahturi, paduri, pamanturi, conturi in dubai, ca o adevarata structura siciliano-mafiota! rusine sa le fie la pdl dar si pnl care s-a inhaitat cu maffiotii pdl!

  2. Smecherii, maffiotii nu prin metode democratite vor puterea! asa a ajuns si pcr la putere, prin hotie, iar urmasii lor, pdl, tot asa continua! Cei din pdl (base, boloboc, mru, nutzi, kokos, anasthase, falkaka, berceannu, ostaphe, glagaga) dupa ce au devalizat tara, au taiat salarii, alocatii la mame si copii, impozitat pensiile (dar nu cele nesimtite) si-au trasss lor si camarilei lor vile, masini, iahturi, paduri, pamanturi, conturi in dubai, ca o adevarata structura siciliano-mafiota! rusine sa le fie la pdl dar si pnl care s-a inhaitat cu maffiotii pdl!

    Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2015/02/seful-plr-timis-petru-ehegartner-pnl-este-de-fapt-vechiul-pdl-cu-aceeasi-obsesie-de-ajunge-la-putere-cu-orice-pret-si-prin-orice-metode/

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.