Negură Bunget lansează cel mai recent album discografic printr-un concert cu invitaţi...

Negură Bunget lansează cel mai recent album discografic printr-un concert cu invitaţi speciali, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

negurabunget2-1024x768Lansarea locală a celui mai nou album al formaţiei Negură Bunget, Tău, va avea loc sâmbătă 28 martie la Amplificat, de la ora 22, ocazie cu care fanii timişorenilor vor avea parte de o seară în care vor mai susţine recitaluri şi The Moon & Nightspirit (pagan folk – Ungaria), Grimegod (emotional metal – Arad) şi Northern Plague (black metal – Polonia). Ca prima parte a unei trilogii muzicale şi vizuale legate de Transilvania, TĂU e concentrat pe partea naturala, explorând locuri spectaculoase, precum şi legendele, miturile şi tradiţiile acestora, deschizând o fereastră către trecutul unor locuri legendare.

Albumul a fost editat de casa de discuri germană Prophecy Production şi are parte de o sumedenie de recenzii pozitive din partea revistelor de specialitate.


Recent, muzicienii timişoreni au avut parte de o nouă recunoaştere internaţională, fiind incluşi pe coperta revistei britanice Subterranea Mag, editată de Metal Hammer. Articolul amplu dedicat timişorenilor poartă numele de „O forţă a naturii: Negură Bunget, în căutarea inimii sacre a Transilvaniei“ şi este dedicat apariţiei celui mai recent disc al trupei. Formaţia timişoreană a pornit într-un turneu european de lansare a celui mai recent material discografic al lor, urmând ca după oprirea locală, trupa să cânte în Ungaria, Cehia, Germania, Polonia, Lituania, Finlanda, Danemarca, Irlanda , Marea Britanie, Franţa sau Italia. Pentru a doua jumătate a acestui an, timişorenii au pregătit un turneu nord – american, cu opriri în Canada şi Statele Unite Ale Americii. Noul disc al timişorenilor, apărut în mai multe formate, inclusiv într-o ediţie limitată într-o cutie de lemn gravată şi are colaboratori inediţi, printre aceştia numărându-se Rune Eriksen (fostul chitarist al trupei Mayhem), Sakis Tolis (Rotting Christ), Bean (solistul de la Subcarpaţi) sau Alexandrina. Evenimentul de la Timişoara va debuta cu recitalul celor de la Northern Plague (ora 21), urmând ca mai apoi să cânte Grimegod (ora 22), The Moon and The Nightspirit (ora 22.45), urmând ca Negură Bunget să cânte de la miezul nopţii. Biletele pentru acest eveniment costă 30 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.