Ești elev sau student la Timișoara și nu îți permiți să-ți cumperi...

Ești elev sau student la Timișoara și nu îți permiți să-ți cumperi un calculator? Cum îți dă statul o mână de ajutor

0
DISTRIBUIȚI

calculator

Statul român sare, și în acest an, în sprijinul elevilor și studenților care provin din familii nevoiașe și ai căror părinți nu-și permit să le cumpere un calculator, de care au atât de mare nevoie. Tocmai de aceea, Guvernul derulează și în acest an programul Euro 200 pentru stimularea achiziționării de calculatoare, care este adresat elevilor și studenților care au cel mult 26 de ani.

Se pot înscrie în program copiii și tinerii care provin din familii cu un venit brut lunar de maxim 150 de lei pe membru de familie.


„La stabilirea venitului brut lunar pe membru de familie se iau în calcul toate veniturile cu caracter permanent, realizate de membrii familiei în luna precedentă depunerii cererii, cu excepția: alocației de stat, alocației suplimentare pentru familiile cu mulți copii, bursele de studii și bursele sociale”, transmit reprezentanții Ministerului Educației.

Cei care doresc să-și depună dosarul pentru a aplica în programul Euro 200 o pot face până în data de 21 aprilie. Mai multe informații pot fi obținute la secretariatele unităților de învățământ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.