Florin Bîrsăşteanu se înscrie în cursa pentru şefia PSD Timişoara. Ce spune...

Florin Bîrsăşteanu se înscrie în cursa pentru şefia PSD Timişoara. Ce spune preşedintele executiv interimar Sebastian Răducanu

0
DISTRIBUIȚI

birsasteanu 11

Este oficial, deputatul PSD, Florin Bîrsăşteanu, va intra în cursa pentru şefia PSD Timişoara, organizaţie pe care o conduce momentan în regim de interimat, după ce fostul preşedinte ministrul Comunicaţiilor, Sorin Grindeanu, a fost numit preşedinte al PSD Timiş, tot în regim de interimat ca urmare a demisiei lui Titu Bojin, anchetat de DNA pentru corupţie.

„Vreau să-mi anunț candiatura pentru funcția de președinte al acestei organizații știți că îndeplinesc funcția de președinte interimar și doresc să candidez la funcția de președinte, dar în anumite coordonate să îmi impun și să impun echipei o asumare a nominalizării candidatului la Primăria Timișoara până la finele acestui an, cât mai obiectiv posibil ca până în 2016 să putem să potențăm valoarea acestui candidat și să îl aducem în postura de a lupta cu forțe reale pentru a câștiga fotoliul de primar”, a declarat Bîrsăşteanu.

Preşedintele executiv interimar al PSD Timişoara, Sebastian Răducanu, a declarat că „vom avea astăzi o şedinţă de birou municipal, vom prezenta calendarul perioadei imediat următoare cu alegerile în organizațiile locale, cu perioada de depunere a candidaturilor, fiecare membru având dreptul să candideze pe funcţiile de preşedinte filială, secretar, preşedinte executiv, vicepreşedinţi şi membri de birou.


Se vă pastra acelaşi număr de posturi ca şi până acum. Va exista o dată limită de depunere a candidaturilor care probabil va fi 20 mai”. Legat de anunțul colegului său, Răducanu a spus că „domnul Bîrsăşteanu a dovedit că poate să câştige şi are tot dreptul să încerce să ajungă pe funcţia de preşedinte PSD Timişoara. Este deputat pe colegiul III şi este îndreptăţit, îi doresc mult succes. În perioada imediat următoare voi decide funcţia pentru care voi candida. Poate fi cea de preşedinte PSD Timişoara poate fi şi altă funcţie în cadrul partidului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.