Primele detalii privitoare la ediţia aniversară a festivalului Plai. Organizatorii nu vor...

Primele detalii privitoare la ediţia aniversară a festivalului Plai. Organizatorii nu vor face publice numele artiştilor prezenţi la scena mare decât la faţa locului

0
DISTRIBUIȚI

festivalplaiPregătirile pentru cea de-a zecea ediţie a Festivalului Plai – care va avea loc în perioada 11 – 13 septembrie la Muzeul Satului Bănăţean – sunt în toi, una din noutăţile evenimentului din acest an fiind aceea că organizatorii au „cedat“ diverse secţiuni ale manifestării unor organizaţii culturale din Timişoara. Printre organizaţiile care vor desfăşura diverse acţiuni în cadrul festivalului se numără Pelicula Culturală, Marele Ecran, Balamuc, Freenetik, Prin Banat, Little People, Antagon, Sabotage şi Ceva De Spus. Casa Filmelor va prezenta o serie de proiecţii printre care se numără şi celebrul Aferim sau diverse producţii cinematografice din Spania.

„Ne bucurăm foarte mult că şi la ediţia din acest an vom putea prezenta diverse tradiţii din Banat. Festivalul Plai este o manifestare la care participă mulţi oameni minunaţi şi suntem pregătiţi să le oferim tuturor participanţilor o serie de lucruri frumoase“, a declarat Alexandra Palconi, din partea Prin Banat, care se va ocupa în acest an de Aleea Culturală.

Amatorii de petreceri vor avea parte de evenimente puse la cale de echipele Freenetik şi Sabotage, care au promis că timişorenii care vor rămâne la festival după ora 23.00 vor avea parte de party-uri dedicate drum and bass-ului şi a altor genuri muzicale electronice.


„Este o deosebită onoare pentru noi să participăm la acest festival şi ne bucurăm enorm de mult de invitaţia organizatorilor. Pe parcursul anului trecut am primit o serie de mesaje frumoase de la oameni şi suntem nerăbdători să fim prezenţi şi-n acest an“, a declarat Raluca Popescu, din partea Asociaţiei Ceva De Spus.

Organizatorii evenimentului aniversar au subliniat faptul că în acest an vor pune accentul pe organizaţiile care sunt implicate în buna desfăşurare a Plai-ului şi au anunţat că nu vor face publice numele artiştilor care vor urca pe scena mare a Festivalului, decât în ziua desfăşurării concertelor.

Abonamentele valabile pentru toate cele trei zile ale festivalului Plai din acest an costă 110 lei, iar biletele de intrare pentru o singură zi – 50 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.