Şuetă muzicală cu poveşti de seară la lansarea vinilului Implant Pentru Refuz

Şuetă muzicală cu poveşti de seară la lansarea vinilului Implant Pentru Refuz

0
DISTRIBUIȚI

implant pentru refuz lansare vinil03_resizeLansarea ediţiei pe vinil a albumului Cartography, realizat de timişorenii de la Implant Pentru Refuz, a avut loc miercuri seara, la Viniloteca, și a adunat în cochetul spaţiu dedicat melomanilor un public cât se poate de numeros, evenimentul fiind o „şuetă“ mai mult decât agreabilă pentru fanii rockerilor.

Ediţia pe vinil a celui mai proaspăt album IPR este primul release oficial Viniloteca, iar la faţa locului amatorii acestui suport muzical au avut parte de două variante ale vinilului: cea standard cu picture cover şi o ediţie limitată de 50 bucăţi black-cover. Alături de amatorii de viniluri, la faţa locului au venit şi fanii care au sprijinit apariţia acestui album, membrii trupei pregătind chiar ei pachete tuturor celor care au contribuit la naşterea „Cartography”.


Campania de strângere de fonduri pentru apariţia albumului Cartography a fost iniţiată anul trecut, la începutul lunii aprilie şi a strâns 7.165 de euro din partea fanilor. În funcţie de suma donată, fanii Implant Pentru Refuz care au contribuit la această campanie de strângere de fonduri au parte de o serie de cadouri din partea formaţiei.

La lansarea vinilului, membrii trupei au acordat autografe şi au povestit cu fanii despre lansările desfăşurate în ţară şi în Timişoara. Înregistrările, reampingul şi mixajul celui de-al şaptelea album al timişorenilor au fost făcute de către Attila Lukinich, la Dstudiopro, masterul materialului fiind efectuat de către Alin (Master) tot în Timişoara. Artworkul albumului este realizat de către Ovidiu „Tzutzu” Hrin, de la Synopsismedia.com. Lansarea albumului „Cartography” are parte de un turneu naţional produs şi organizat de Dark Side Booking Academy în cele mai mari oraşe din ţară, turneu care va culmina cu participarea ca „opening act” în cadrul concertului Korn ce va avea loc la Arenele Romane pe 3 august.

Foto: Adrian Pîclişan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.