Timișenii fac MINUNI pentru femeia care locuiește în condiții INUMANE, într-o casă...

Timișenii fac MINUNI pentru femeia care locuiește în condiții INUMANE, într-o casă din scânduri care riscă să cadă pe ea. Ce cadou mult visat va primi și cum poți da și tu o mână de ajutor FOTO

0
DISTRIBUIȚI

maria ban

Oamenii cu suflet mare din județul Timiș, și nu numai, nu au rămas nepăsători atunci când au aflat de drama prin care trece Maria Ban, o mână de om de 44 de ani care-și duce veacul la marginea satului Ohaba-Forgaci, într-o casă dărăpănată. Femeia locuiește în condiții înfiorătoare, într-o casă din scânduri care riscă să cadă pe ea în orice moment.

Lugojeanul Remus Lupu a fost emoționat de povestea cutremurătoare a Mariei Ban, care nu are niciun venit, ci muncește cu ziua pe la localnicii din sat pentru a face rost de niște bănuți pentru o bucată de pâine. Tânărul s-a decis să facă ceva pentru a-i schimba viața în bine, motiv pentru care a creat, la sfârșitul lunii februarie, un grup pe Facebook numit „Azi o ajutăm pe tanti Maria”. Remus Lupu și-a propus să construiască măcar o cameră decentă în care Maria Ban să locuiască, cu sprijinul oamenilor cu suflet mare.

1555391_1542247722708999_6819243768639109741_n

Grupul creat pe rețeaua de socializare are deja aproape 500 de membri, iar o parte din ei s-au și implicat pentru a o ajuta pe femeia de 44 de ani, în speranța că va avea o viață normală. Remus Lupu ne-a povestit că, imediat după Sărbătorile Pascale, se va începe construcția locuinței pentru Maria Ban.

„Maria își va petrece sfintele sărbători de Paște alături de copilul ei din centrul de plasament și de pisica ce-i este credincioasă în fiecare zi, chiar dacă nu are ce să-i dea să mănânce. Maria mulțumește tuturor acelora care au făcut donații (alimente, haine, bani) sau o simplă vizită.


Cu ajutorul vostru am strâns suma de 2.500 de lei. După sărbători, în prima săptămână facem branșamentul la curent și ne apucăm de lucru. Materialele de construcție sunt pregătite, nu în totalitate, dar avem cu ce începe lucrarea. Mai avem nevoie de grinzi pentru acoperiș, scândură și tablă. S-au făcut progrese foarte mari în acest proiect, începând de la ochelari pentru tanti Maria și până la materiale de construcție și de instalație electrică”, a explicat Remus Lupu.

Oamenii cu suflet mare care doresc să schimbe viața unui om sărman sunt încurajați să intre pe pagina de Facebook a grupului „Azi o ajutăm pe tanti Maria” sau să sune la numărul de telefon 0786 177 800.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.