Motociclist SPULBERAT de o șoferiță neatentă pe strada Gheorghe Lazăr. Cum s-a...

Motociclist SPULBERAT de o șoferiță neatentă pe strada Gheorghe Lazăr. Cum s-a produs accidentul FOTO

3
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1037885865">

11280186_10203744752074325_95581115_n

Trafic blocat preț de câteva minute, pe strada Gheorghe Lazăr din Timișoara în urma unui accident de circulație. La fața locului au ajuns polițiștii dar și un echipaj de la Ambulanță după ce un motociclist a fost lovit de o mașină.

La volanul autoturismului Volkswagen se afla o șoferiță. Din primele informații de la fața locului se pare că atât motociclistul, cât și femeia aflată la volanul mașinii se deplasau pe strada Gheorghe Lazăr în același sens.

Șoferița a vrut să vireze la stânga, însă nu s-a asigurat și nu l-a observat pe motociclist. Un moment de neatenție a fost suficient pentru a-l lovi din plin pe tânăr. Martorii de la fața locului au spus că acesta era conștient, însă a fost rănit.

Ambulanța ajunsă la locul accidentului l-a preluat pe motociclist și l-a transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cazul în care se face vinovată pentru producerea accidentului șoferița va fi trasă la răspundere. Polițiștii continuă cercetările.

Foto: Dan Vian

3 COMENTARII

  1. Nu mai induceti in erroare, am fost la fata locului cand sa produs accidentul, soferita nu are nici o vina amandoi veneau de pe acelasi sens, soferita a semnalizat stanga ca sa intoarca si a incetinit sa poata lua curba, iar din spate motociclistu a avut si putina viteza nu a respectat distanta fata de cel din fata si nu a mai apucat sa franeze si a intrat in plin in masina din fata.

  2. Din cate pot observa din poze cel mai probabil motociclistul are vina. Daca amandoi se deplasau pe aceasi directie si motociclistul a fost lovit in partea dreapta(stanga autoturismului) asta inseamna ca el a venit din spate si nu s-a asigurat atunci cand autoturismul a facut stanga, sunt multe cazuri in care motociclisti merg intre masini(sau chiar in dreapta sau stanga de coloana) asta pentru a evita aglomeratia, dar atunci cand faci asta trebuie sa iti asumi toate riscurile. Eu sunt motociclist si recunosc ca mai fac si eu aceste manevere, dar cu viteza redusa si daca mi se intampla ceva e numai vina mea. Asa ca atunci cand se aude de un accident de motocicleta nu trebuie automat sa ne gandim ca autoturismul a fost de vina. Dar pentru a face stirea cat mai interesanta normal ca se altereaza informatia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.