Secţiunea muzicală a Studentfest-ului s-a mutat în curtea Facultăţii de Arte şi...

Secţiunea muzicală a Studentfest-ului s-a mutat în curtea Facultăţii de Arte şi Design. Vezi programul FOTO şi VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>15596_1056652034362733_7940913653729720130_nManifestările din secţiunea muzică a festivalului Studentfest s-au mutat, începând de ieri seară, în curtea Facultăţii de Arte şi Design, unde melomanii au avut parte de recitaluri susţinute de We Singing Colors, Sonatic, The Case, Flare, A.L.L Friends Band şi The Travellers.

Una din cele mai „fresh“ şi tinere trupe din spectrul local, A.L.L. Friends Band, a avut parte de aplauze sincere din partea celor prezenţi, printre piesele interpretate de formaţie numărându-se şi „Highway to hell”-ul celor de la AC/DC.

A.L.L. Friends Band va susţine un recital în deschiderea concertului Implant Pentru Refuz, care va avea loc astăzi, La Căpiţe, de la ora 21.00.

Printre trupele care au cântat ieri seară s-au numărat şi bucureştenii de la We Singing Colours, care recent au împlinit patru ani de existenţă. Secţiunea muzicală a Studentfest-ului continuă şi vineri şi sâmbătă înm acelaşi loc, de la ora 18.00, urmând ca în faţa spectatorilor să evolueze Luna Amară, Mercedes Band, Razna, FronT Band, Mind[s]peak și BEAR (vineri) şi Robin and the Backstabbers (sâmbătă). Intrarea la toate evenimentele desfăşurate sub egida Studentfest este liberă.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.