Sute de medici de familie din țară și din Europa își dau...

Sute de medici de familie din țară și din Europa își dau întâlnire la Timișoara. Despre ce discută și ce evenimente au loc

0
DISTRIBUIȚI

medic1

Aproximativ 450 de medici de familie, dar și medici specialiști de renume din țară și din Europa își dau întâlnire, la sfârșitul acestei săptămâni, la Timișoara, unde se organizează două evenimente medicale. Este vorba despre prima Conferință Regională de Vest în Medicina Familiei, ce are ca temă „Medicina Familiei, esența practicii medicale moderne”, și Conferința Wonca Europa de Cercetare în Medicina Familiei, prima din țara noastră în domeniul cercetării în Medicina Familiei.

Cele două evenimente medicale importante sunt organizate de Societatea Timiș de Medicina Familiei și se desfășoară de astăzi și până în data de 10 mai.


În cadrul primei conferințe, va avea loc și o întâlnire a Patronatelor Medicilor de Familie din toate județele țării, care vor vorbi despre introducerea cardului de sănătate, și nu numai.

„La Conferința Regională de Vest în Medicina Familiei, medicii de familie vor avea ocazia să dezbată cele mai importante aspecte cu care se confruntă in practica lor de zi cu zi. Iar oaspeții, medici de familie din peste 20 de țări europene, vor vizita și câteva cabinete ale medicilor de familie din Timișoara, care le vor relata cum se desfășoară activitatea medicală în România. Acest schimb de experiență între medicii de familie permite comunicare, progres, schimbare în bine atât pentru medici, cât și pentru pacienți”, spune Claudia Iftode, președintele Societății Timiș de Medicina Familiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.