CONCURS PRESSALERT.ro te trimite la teatru. Cum poți câștiga invitații la FEST-FDR

CONCURS PRESSALERT.ro te trimite la teatru. Cum poți câștiga invitații la FEST-FDR

0
DISTRIBUIȚI

teatru fest fdr lazurd

A început numărătoarea inversă. Azi la ora 22.00, începe a doua parte a FEST – FDR ( Festivalul European al Spectacolului – Festivalul Dramaturgiei Românești). Primul spectacol aer loc în aer liber, în parcarea Hotelului Timișoara, și se reia, în aceleași condiții luni. E vorba de Livada de vișini, o călătorie fabuloasă și plină de imaginație prin lumea lui Cehov, un spectacol premiat la marile festivaluri din Europa și Asia, prezentat de Voskresinnia Theatre, Ucraina.

De marți însă, intrăm cu spectacolele în sălile de teatru, cu alte reprezentanții deosebite.

Spectacole de extremă diversitate construiesc săptămâna FEST: instalații la confluența dintre teatru și artele vizuale (Medio Monte – Teatrul Municipal Baia Mare, marți, 9 iunie, ora 19.00, Sala Mare), stand-up comedy cu Dragoș Pop (Cireada de pe tort, miercuri, 10 iunie, ora 19.00, Sala 2), comedia românească (Păi… despre ce vorbim noi aici, domnule? după „Moromeții” – Teatrul ACT București, cu Marcel Iureș și George Mihăiță, joi, 11 iunie, de la ora 19.00, Sala Mare, sau Proștii sub clar de lună de Teodor Mazilu, un spectacol-vedetă al Naționalului timișorean programat sâmbătă, 13 iunie, ora 20.00, Sala Mare), teatrul de expresie hip-hop, un gen inedit în România (Dreamscape al canadienilor de la South Coast Repertory Theatre, vineri, 12 iunie, ora 19.00, Sala 2) sau teatrul de avangardă (Sfântul din Sfântul Gheorghe de Peca Ștefan – Teatrul „Andrei Mureșanu” Sfântu Gheorghe, sâmbătă 13 iunie, ora 17.00, la Sala 2).

La toate acestea puteți câștiga, cu PRESSALERT.ro, câte două bilete pentru fiecare reprezentație, ca să vă puteți umple de emoții, împreună cu partenerul de viață.

Secțiunea OUTDOOR a FEST – FDR continuă într-o cu totul altă notă: un autobus vechi, doi acrobați pe sârmă, efecte speciale, muzică și… o poveste despre iubire, despre întâlniri și despărțiri, o pledoarie prin și pentru imaginație ca purtător a tot ceea ce este uman în fiecare dintre noi.


Miercuri, 10 iunie și joi, 11 iunie, de la ora 22.00, în Piața Victoriei, FEST vă dă întâlnire cu FUNAMBUS, un spectacol… funambulesc, la propriu și la figurat, prezentat de actorii / acrobații / muzicienii companiei franceze de teatru Underclouds și de autobusul lor.

Cel de-al treilea spectacol de stradă al FEST-FDR invitat de Teatrul Național continuă o poveste începută anul trecut. Zburătorii vor umple din nou cerul deasupra Pieței Victoria din Timișoara. După succesul nebun de anul trecut, când peste 6.000 de timișoreni au urmărit povestea aeriană a lui Alice în Țara Minunilor, spaniolii de la Grupo Puja! vor zbura din nou la Timișoara, de această dată în… K@OSMOS. Teatrul Național din Timișoara, organizatorul FEST-FDR, oferă publicului două reprezentații ale fabuloșilor zburători de la Grupo Puja ! vineri, 12 iunie și sâmbătă, 13 iunie, de la ora 22.00, în Piața Victoriei.

Biletele pentru spectacolele din cadrul FEST – FDR se mai găsesc la Agențiile Teatrului Național (Agenția „Mărășești”, str. Mărășești nr. 2 și Agenția „Sala 2”, Parcul Civic), zilnic între orele 11.00 – 19.00 sau online pe www.tntimisoara.com. Accesul la spectacolele OUTDOOR este liber.

PRESSALERT.ro îți oferă șansa de a câștiga unul din cele șase seturi de câte 2 bilete pentru toată perioada FEST – FDR care se va desfășura în perioada 7 – 13 iunie la Teatrul Național din Timișoara. Cei care doresc să intre în concurs trebuie să dea like paginii de Facebook a PRESSALERT și să se înscrie la Newsletter împreună cu un prieten, iar apoi să trimită un mail pe redactia@pressalert.ro cu subiectul “Concurs FEST – FDR și numele spectacolului vizat”, care să conțină numele conturilor de Facebook și adresele de mail înscrise pentru newsletter. Înscrierile se pot face, pentru fiecare spectacol în parte, până cu o zi înaintea reprezentației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.