Muzica lui Teo Milea a ajuns și la Paris, iar pianistul susţine...

Muzica lui Teo Milea a ajuns și la Paris, iar pianistul susţine mâine un concert în cadrul unui festival din Spania

0
DISTRIBUIȚI

teomileaDupă ce anul trecut, compoziţiile lui Teo Milea şi-au găsit locul în playlist-ul celebrului radio american SkyFM din New York, mai exact pe radioul numit „Solo Piano“, muzicianul timişorean are parte de o nouă recunoaştere, câteva din piesele lui fiind incluse în playlist-ul radioului Clasical One din Paris.

Muzicianul are parte de o recunoaştere internaţională şi va susţine un concert mâine, 22 iunie, în Spania, evenimentul fiind inclus în cadrul manifestărilor din cadrul festivalului Altres Musiques din Benicassim.

După apariţia albumului săui de debut, muzicianul născut în Chişineu Criş a susţinut o serie de concerte atât în ţară cât şi în străinătate, printre acestea din urmă numărându-se recitaluri în sediul Comandamentului NATO din Bruxelles, sau ca reprezentant al României în cadrul Biofach 2013, cea mai mare expoziţie mondială de produse ecologice, la care participă peste 90 de ţări, găzduită la Nurnberg.


Anul trecut, albumul său de debut a câştigat locul secund în topul „Album of the Year“, alcătuit de specialiştii postului de radio american SkyFM din New York.

Teo Milea, care a reuşit să cucerească inimile melomanilor cu albumul său de debut „Pe clape albe … şi negre“, a anunţat că se mută definitiv în Canada, imediat după concertul care va marca lansarea discului „Open Minds”, care va avea loc în data de 1 octombrie, la sala Capitol a Filarmonicii „Banatul”. Biletele pentru acest concert se găsesc deja la Caseria Filarmonicii Banatul, preţul tichetelor fiind de 30 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.