Primarul Nicolae Robu a anunţat termenul OFICIAL la care se va închide...

Primarul Nicolae Robu a anunţat termenul OFICIAL la care se va închide strada Podeanu. Cât vor dura lucrările de modernizare

0
DISTRIBUIȚI

lucrari strada cluj trafic (30)

Este oficial, primarul Nicolae Robu a semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru strada Podeanu. Săptămâna trecută edilul anunţa că „sunt bucuros că putem da drumul efectiv la lucrările de modernizare şi mai bună funcţionalizare a străzii Podeanu. Este o stradă de mai bine de un kilometru şi foarte importantă ca trafic. Sigur toate străzile oraşului sunt importante.


Este o stradă pe care se circulă intens şi care la ora actuală are o tramă care nu face cinste. Pe partea cu baza sportivă a Politehnicii au fost circa 100 de garaje. Am adus mulţumiri cetăţenilor din zonă că au înţeles să renunţe la ele pentru a se face modernizarea”.

Acesta completat şi că„noi vrem să lărgim strada la patru benzi. Să creem piste de biciclete şi trotuare pe ambele părţi ale străzii, să creem circa 228 de locuri de parcare, să amenajăm în zona bazei II a Politehnicii o parcare pentru 82 de biciclete”. Robu a mai spus şi că în zona Novatim va fi amenajat un sens giratoriu şi că din jurul blocurilor vor dispărea grădinile locatarilor. Astăzi primarul a anunţat că din data de 29 iunie zona va fi oficial închisă pentru ca lucrările de amenajare să fie pornite. Proiectul va trebui finalizat în trei luni de zile. Lucrarea a fost câştigată de firma Syl Con Trans SRL. Valorea de ajudecare este de 5.5 milioane de lei fără TVA.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.