Britanicii Marcus Intalex şi S.P.Y. aduc nebunia drum and bass la Festivalul...

Britanicii Marcus Intalex şi S.P.Y. aduc nebunia drum and bass la Festivalul Plai

0
DISTRIBUIȚI

plaiChiar dacă line-up-ul scenei mari a ediţiei din acest an a Festivalului Plai, rămâne un mister, recent organizatorii evenimentului au făcut publice numele care vor anima atmosfera în cadrul ariei dedicate muzicii electronice.

Echipa Freenetik a făcut public line-up-ul zilei de 12 septembrie, care este alcătuit din britanicii Marcus Intalex şi S.P.Y, Dudu (anonimTM), Kapno (Soundclash) şi Rudeness (Freenetik Cru). Sloganul acestei petreceri este „Timişoara trăieşte Plai”.

Marcus Intalex a luat contact cu muzica în oraşul său natal, Manchester, unde a avut ocazia să asiste la legendarele petreceri organizate de clubul Hacienda.


Primul său gig a avut loc la 17 ani, iar primele sale piese au apărut la Flex Recordings. Alături de ST Files a pous bazele proiectului MIST, care a devenit cunoscut în întreaga lume în 1999, graţie piesei „How You Make Me Feel”.

S.P.Y. a devenit cunoscut în 2006 graţie colaborărilor sale cu Marcus Intalex, Total Science, Kasra şi DJ Marky. Albumul său de debut, „What The Future Holds”, a avut un succes deosebit în rândul amatorilor de drum and bass. Printre remixurile sale de succes se numără cele realizate la „Perseverance” (James Zabiela), „So Good To Me” (Chris Malinchak) sau „All Fall Down” (Five Knives).

Cea de-a zecea ediţie a festivalului Plai, va avea loc în perioada 11 – 13 septembrie la Muzeul Satului Bănăţean. Preţul abonamentului pentru trei zile de festival este de 110 lei, cu sau fără camping inclus. Preţul unui bilet pentru o zi este de 50 lei. Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim (online sau la magazinele Orange, Vodafone, Germanos şi reteaua librăriilor Cărtureşti), sau la Ambasada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.