Festival cu tradiţie pe harta blues-ului autohton: Jimbo Blues. Când are loc...

Festival cu tradiţie pe harta blues-ului autohton: Jimbo Blues. Când are loc evenimentul

0
DISTRIBUIȚI

begabluesbandJimbo Blues, festival deja cu tradiţie pe harta bluesului autohton, pregăteşte scena în aer liber, o raritate în vremea de astăzi, a Teatrului de Vară din Jimbolia pentru sărbătorirea anuală a bluesului.


Pornită la iniţiativa fostului primar, dl. G. Kaba, şi a regretatului muzician Bela Kamocsa, fondatorul trupei Bega Blues Band, prima ediţie a avut loc…iarna, cu prilejul unui concurs internaţional de preparare a mezelurilor din carne de porc. Acesta este şi motivul pentru care Kamo, împreună cu Johnny Bota, au compus imnul Jimbo Blues, respectiv piesa denumită „Bluesul Porcului”, inserată pe Cd-ul „Vechituri noi” al trupei Bega Blues Band.

„Dacă , la început, Jimbo Blues s-a desfăşurat pe durata a două seri, în ultimii ani, festivalului îi este dedicată doar o singură gală, acesta şi din cauza slabei susţineri venite din partea CJ Timiş. Pentru această ediţie, organizatorii – respectiv Primăria, condusă de domnul Darius Postelnicu şi Consiliul Local Jimbolia – au invitat formaţiile Moody Stuff din Timişoara, Mike and the Blues Spirits din Bucureşti şi, nelipsită la toate ediţiile, ca formaţie gazdă, Bega Blues Band, tot din Timişoara“, ne-a declarat Johnny Bota, din partea organizatorilor. Concertele vor începe în seara de duminică, 6 septembrie, la orele 19, pe scena Teatrului de Vară din Jimbolia, iar intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.