Sorin Grindeanu reacţionează după ce Ion Răducanu a anunţat că fiul său,...

Sorin Grindeanu reacţionează după ce Ion Răducanu a anunţat că fiul său, preşedintele PSD Timişoara, nu va candida la primărie. Ce a ţinut să clarifice şeful PSD Timiş

2
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu (5)

Ion Răducanu, şeful UNPR Timiş şi tatăl preşedintelui PSD Timişoara, Sebastian Răducanu, a ţinut să precizeze, astăzi, că nu are de gând să candideze la Primăria Timişoara. Potrivit lui Răducanu, acelaşi lucru îl va face şi fiul său. Totuşi, Sorin Grindeanu, şeful PSD Timiş, nu este de acord cu afirmaţiile făcute de Ion Răducanu şi a postat un mesaj pe Facebook în care vine cu mai multe clarificări. Asta după ce, săptămâna trecută, declara că atât Sebastian Răducanu, cât şi Marius Craina sau Florin Bîrsăşteanu se află pe lista potenţialilor candidaţi pentru Primăria Timişoara.

Astfel, liderul PSD Timiş a ţinut să precizeze că „PSD Timiş îşi respectă aliaţii şi angajamentele luate. Însă declaraţiile făcute azi de preşedintele UNPR Timiş, domnul Ion Răducanu, trebuie clarificate.


Partidul Social Democrat îşi desemnează singur candidaţii pentru alegerile de anul viitor, fără alte ingerinţe”. Sorin Grindeanu a mai adăugat în postarea de pe reţeaua de socializare că „trecând peste relaţia de familie dintre Sebastian şi Ion Răducanu”, preşedintele PSD Timişoara răspunde pentru rezultatele organizaţiei pe care o conduce.

„De asemenea, are o mare responsabilitate legată de numele candidatului pentru Primăria Timişoara. Fie că va fi el candidat sau un alt coleg de-al nostru. Îmi reafirm susţinerea pentru Sebastian Răducanu cu convingerea că decizile politice pe care le va lua în perioada următoare vor fi cele mai bune pentru PSD Timişoara”, a conchis şeful PSD Timiş.

“Nu există posibilitatea ca eu să candidez împotriva fiului meu la Primăria Timişoara, pentru că eu nu mai candidez şi nici fiul meu nu va candida. Sunt alţii din PSD Timiş care trebuie să candideze. (…) Acum, că l-au ales preşedinte al PSD Timişoara nu înseamnă că trebuie să meargă el să candideze la primărie. Să meargă cei care sunt mai versaţi în politică, aşa cum este Florin Bîrsăşteanu sau Sorin Grindeanu”, declara, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, Ion Răducanu.

2 COMENTARII

  1. Smecherii din PSD stiu ca nu au cum sa cistige cu Robu si atunci baga in fata iepuri,numai ca tata Raducanu s-a prins ca vor sa-i sacrifice fiul.
    In mod normal trebuie sa candideze presedintele pe judet..adica Sorinache de la comunicatii

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.