Georgică Cornu, primul invitat în sezonul trei al emisiunii PRESSALERT LIVE

Georgică Cornu, primul invitat în sezonul trei al emisiunii PRESSALERT LIVE

2
DISTRIBUIȚI

CORNU LA PRONUNTARE05

Omul de afaceri Georgică Cornu este primul invitat din noul sezon al PRESSALERT LIVE, singurul talk show din online-ul din vestul ţării. De la ora 20, în studioul HDV, va fi o discuţie fără ocolişuri despre cum se fac afacerile în România, relaţia dintre mediul de afaceri şi politicieni, dosare penale şi ce se ascunde în spatele declaraţiilor publice ale unora dintre cei mai influenţi reprezentanţi ai societăţii româneşti.

„Cu siguranţă că este un interviu aşteptat de multă lume.


Nu este un secret că m-am „ciocnit” de câteva ori ca şi jurnalist cu Georgică Cornu atunci când am scris despre afacerile sale şi sunt convins că fiecare îşi va menţine punctele de vedere. Sunt toate premisele pentru un interviu de ţinut minte. Îmi doresc ca sezonul trei al emisiunii să fie mai bun decât cele două de până acum”, a declarat jurnalistul Dragoş Boţa, realizatorul emisiunii PRESSALERT LIVE.

Dacă doriţi să îi adresaţi întrebări lui Georgică Cornu o puteţi face pe pagina de Facebook a PRESSALERT sau trimiţând un mail la adresa redactia@pressalert.ro.

2 COMENTARII

  1. Domnule Bota,

    as dori, si sper, sa-i adresati domnului cornu urmatoarele intrebari in cadrul emisiunii care urmeaza:

    1. Cand ati fost inselat de Adrian Chebutiu-intrarea in insolventa a firmei pentru care ati prestat in subantrepriza la “Porsche Ghiroda” – ati tunat si ati fulgerat, cand ati inselat mai multe firme subcontractoare la lucrarile de la Piata Iozefin, ne-ati spus calm sa ne inscriem la masa credala! De ce aveti doua fete? Credeti ca nu veti plati, desigur legal, pentru deturnarea fondurilor publice si europene de la lucrarea sus amintita?
    2. Cum de aveti tupeul sa canditati si sa stati in functia de presedinte a CCIAT dupa ce ati nenorocit zeci de firme mai mici sau mai mari, v-ati batut joc de angajatii carora nu le-ati platit salariile sau contributiile la stat! Oricum este de notorietate felul in care manipulati voturile din cadrul CCIAT, drept urmare mediul oamenilor de afaceri timisoreni de bun simt este oripilat de aceasta mascarada si ignora total actiunile clicii finantate de naivi!

    Corin Carcota

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.