Teo Milea a lansat videoclipul piesei Silence şi pregăteşte ultimele concerte în...

Teo Milea a lansat videoclipul piesei Silence şi pregăteşte ultimele concerte în ţară VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

teomilea-6-1600x1200După o vară petrecută în studioul de înregistrări pentru înregistrarea noului album Open Minds, Teo Milea a lansat videoclipul piesei „Silence” şi pregăteşte de zor ultimele trei concerte din România, înainte de mutarea sa definitivă în Toronto.

Acestea vor avea loc în 1 octombrie de la ora 19.00 la Filarmonica „Banatul” din Timişoara, în 8 octombrie la Godot Café Teatru din Bucureşti şi în 17 şi 18 octombrie la Boeme Café din Arad. „«Silence» este prima piesă de pe albumul «Open Minds» care primește un videoclip înaintea lansării discului. Cred că vizualul este foarte important atunci când gandești un mesaj pentru public. Ceea ce eu vreau să transmit prin muzica mea poate fi amplificat, subliniat printr-un videoclip care să amplifice starea pe care eu am avut-o în momentul în care am compus piesa respectivă.


Din același considerent am gândit partea de vizual și pentru concertul din toamnă de la Filarmonica «Banatul», din 1 octombrie. Pentru realizarea vidoclipului cât și pentru vizual, am plăcerea să colaborez în premieră cu buna mea prietenă Amalia Gaiță, care reușește din plin să potențeze prin imagine muzica pe care am compus-o. Videoclipul avea nevoie de un pian, aşa că ne-am mobilizat serios și am dus pianul primit de la partenerul meu, Soundcreation, în mijlocul pădurii. Așa cum un film bun poate deveni extraordinar datorită soundtrackului, așa și invers, o piesă poate fi și mai expresivă datorită imaginilor asociate cu ea.“, ne-a declarat Teo Milea.

Albumul de debut al lui Teo Milea, „Pe clape albe… şi negre”, a avut parte de un succes deosebit, piesele incluse pe acest disc fiind difuzate în playlist-ul celebrului radio american SkyFM din New York sau în programul postului de radio Clasical One din Paris. Biletele pentru lansarea discului „Open Minds”, care va avea loc în data de 1 octombrie, la sala Capitol a Filarmonicii „Banatul” costă 30 lei. „Prin muzica mea am cunoscut o lume nouă, sinceră, cu zâmbetul pe chip și cu o bucurie care radiază. Am pășit în lumea pe care o visam și mi-o doream, lumea oamenilor cu mintea deschisă, o lume în care poveștile se spun prin muzică. Prin Open Minds muzica mea de pian trece într-o nouă dimensiune a sensibilității și a percepției. Open Minds este mesajul meu de mulțumire dedicat prietenilor mei pentru toată susținerea și încrederea oferită și, totodată, este un îndemn la toleranță, bucurie și prietenie”, spune Teo Milea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.