Încasări RECORD în Liga a III-a pentru ASU Politehnica. Câți bani a...

Încasări RECORD în Liga a III-a pentru ASU Politehnica. Câți bani a strâns echipa susținută de galerie la duelul cu Național Sebiș

0
DISTRIBUIȚI

ASU Poli Sebis (36)

ASU Poli nu e doar liderul seriei a IV-a a Ligii a III-a după succesul cu Sebiș de ieri, scor 3-1. Formația alb-violetă e foarte probabil și cel mai productiv proiect fotbalistic din ligile inferioare. La ultimul joc echipa de pe ”Știința” a încasat 4585 de lei numai din vânzarea de tichete.

7.519 a fost valoarea în lei a veniturilor realizate de ASU Poli cu ocazia ultimei partide din C dacă adăugăm vânzării de bilete și fondurile strâns în cutiile de donații: 2934 lei.


Acestei sume i se adaugă și cei 21 euro și 320 dinari puși de asemenea în cutiile ”Pentru echipă”. ASU Poli a vândut însă cu această ocazie și diferite materiale și produse cu însemnele clubului sau ale druckerilor.

Cele 917 bilete vândute la jocul cu Sebiș reprezintă cel mai mare număr obținut de când fanii au introdus comercializarea de tichete pentru accesul de principiu la tribună. Peste o mie de fani au asistat și la jocul de sâmbătă de pe ”Știința”. Nu e însă niciun record în materie în ceea ce privește audiența echipei alb-violete din ligile inferioare. În meciul de Liga a IV-a cu Ripensia de pe ”Dan Păltinișanu”, considerat în deplasare, au asistat aproximativ 6.000 de spectatori. Iar în ceea ce privește încasările, la turul barajului cu Voința Lupac, când nu au fost încă introduse biletele, s-au strâns numai din donații o sumă record de 8.000 lei, 40 de euro, 35 dolari canadieni şi 170 dinari. La acel joc s-a spus că au asistat și peste 3.000 de fani, unii privitori au ales să se cațere pe clădirile din jur pentru a avea vizibilitate la meciul de pe micuța arenă din centrul Timișoarei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.