O mână de oameni la depunerile de coroane şi defilarea militarilor din...

O mână de oameni la depunerile de coroane şi defilarea militarilor din Parcul Central, cu ocazia Zilei Armatei, la Timişoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-720064429">

ziua armatei romane

Ziua Armatei a fost sărbătorită, astăzi, şi la Timişoara. Ca de obicei, manifestările dedicate acestei zile au avut loc la Monumentul Ostaşului Român din Parcul Central, în jurul orei 10.00. Deşi este duminică şi vremea frumoasă, timişorenii nu s-au înghesuit să participe la manifestări. Doar o mână de oameni a asistat la ceremonia organizată de Ziua Armatei Române.

Pentru început, a avut loc tradiţionala slujbă de pomenire a eroilor neamului, iar apoi oficialii au fost invitaţi să rostească câteva cuvinte. Astfel, printre cei care le-au urat „la mulţi ani” soldaţilor s-au numărat primarul Nicolae Robu, Titu Bojin, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, şi Eugen Dogariu, prefectul judeţului Timiş.

Apoi, au fost depuse coroane şi jerbe cu flori. Ceremonia s-a încheiat cu un concert susţinut de fanfara „Pro Amiciţia” şi cu o defilare a zeci de soldaţi, jandarmi şi pompieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.