Peste 300 de copii din Timișoara, din familii defavorizate, vor fi încurajați...

Peste 300 de copii din Timișoara, din familii defavorizate, vor fi încurajați să citească. Ce eveniment special are loc

0
DISTRIBUIȚI

Citeste unui copil! Schimba o lume cu United Way

United Way promovează cititul la Timișoara. Read Across the Globe Day are loc luni, 19 octombrie, în mai multe locații din Timișoara, București și Cluj. În cadrul acestui proiect, peste 300 de copii din Timișoara, din familii defavorizate vor fi încurajați să citească sau li se vor citi povești de către voluntari.


Peste 300.000 mii de copii din toată lumea vor lua parte la acest eveniment care își propune să doboare recordul pentru cel mai mare număr de copii cărora li se citește în decurs de 24 de ore.
”În Timișoara, în cadrul acestui proiect, ne dorim să încurăjăm cititul în rândul a peste 300 de copii provenind din familii defavorizate, din mediul rural, copii cu tulburări de auz și copii cu tulburări de vedere. Cei mici vor fi încurajați să citească cel puțin o oră, sau li se va citi de către voluntari. Evenimentul se va desfășura în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Timiș, organizații neguvernamentale și companii partenere United Way: Continental Automotive, Deltatel, Biroul de avocatură Hațegan, Metropolitan Life și Raiffeisen Bank. Întâlnirea se va desfășura simultan, în intervalul orar 14,00 – 15,00 la sediile companiilor, unde copiii vor veni în vizită, vor cunoaște voluntarii și vor participa la o sesiune interactivă de lectură. De asemenea, evenimentul se va desfășura în școlile partenere CSEI „Constantin Pufan” Timișoara, Liceul Teoretic Special Iris, Școala Gimnazială nr. 15, Grădinița Program Normal Secaș și alte școli care vor răspunde pozitiv invitației noastre”, transmite reprezentanții United Way.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.