Adrian Orza, supărat pentru sondajul care nu îl dădea primar la… Șag....

Adrian Orza, supărat pentru sondajul care nu îl dădea primar la… Șag. Ce spune despre posibilitatea de a-l confrunta pe Robu la alegeri VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

orza geana5

Eventuala candidatură a consilierului local Adrian Orza pentru funcţia de primar al comunei Şag, cu sprijin din partea PNL, a fost discutată în această seară la PRESSALERT. LIVE, unde alături de Orza a fost invitat şi colegul acestuia din Consiliul Local Timişoara, Nistor Geană, membru ALDE.

„ Eu nu m-am gândit niciodată la varianta de a candida la Şag, vreau să vă spun că totul a pornit de la oamenii din Şag, unii dintre ei chiar implicaţi politic în PNL, care au venit la mine şi au zis: domnule, vino şi candidează. Şagul este o localitate periurbană care a rămas în urmă faţă de restul localităţilor. Şi am discutat cu domnul Robu şi cu domnul Popa (n.r – Dan Popa şi Nicolae Robu copreşedinţii PNL Timiş) şi mi-au spus că ar fi interesant să vin să candidez acolo. Eu am fost băgat într-un sondaj, mi se pare absurd să fiu băgat într-un sondaj câtă vreme nici nu mi-am exprimat dorinţa de a face lucrul ăsta. Dar faţă de oamenii din Şag mă simt responsabil pentru că le-am promis că o să mă implic, indiferent din ce poziţie, ca ceea ce se întâmplă în Şag să se schimbe”.


Conform unui sondaj intern comandat de PNL, Orza a ieșit pe locul patru.

Orza a exclus însă ipotezele de a fi consilier local la Şag sau viceprimar în localitate, spunând că nu ar dori să ocupe astfel de posturi după ce a fost viceprimar al Timişoarei. Mai mult, Orza a spus că trebuie ca primarii din localităţi să facă dezbateri publice şi să aducă mai mult decât voturi şi oamenii la rândul lor să înveţe să ceară. Încercând să mute atenţia moderatorului de la subiect, Orza a comentat că de ce nu este întrebat dacă va candida la Primăria Timişoara. Invitatul a spus că “aş putea candida. Şi Nicolae Robu şi toată lumea trebuie să ia în calcul că pot să fac lucrul ăsta. (…) Nu am vorbit de şanse. Eu dacă candidez, candidez pentru că pot şi dacă vreau. Puteam să fiu preşedinte la foarte multe partide şi am refuzat”.

Geană a atenţionat însă că o candidatură nu e o joacă. “Bun, dar eu nu cred că candidezi fără să te gândeşti că ai măcar 1% şanse”, spus invitatul. Orza a conchis că “de ce nu. Nu am negociat nimic. Dacă negociam, nu se mai făceau sondaje. Eram primit direct cu braţele deschise şi pus candidat”. Orza a mai spus şi că PNL se descalifică prin modul în care face sondajele şi că a discutat cu conducerea PNL Timiş despre prestaţia actualului primar de la Şag.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.