ALDE Timiș face analize pentru a stabili cine va fi candidatul formațiunii...

ALDE Timiș face analize pentru a stabili cine va fi candidatul formațiunii în lupta pentru Primăria Timișoara. Ce spune senatorul Petru Ehegartner despre consultările pe Facebook

0
DISTRIBUIȚI

petru ehegartner vot

PNL Timiş este deocamdată singurul partid din Timiş care are deja stabilit candidatul la Primăria Timişoara pentru alegerile din 2016. Nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că Nicolae Robu, actualul primar al urbei de pe Bega, va intra în cursa pentru un nou mandat.

Dacă PSD Timiş a anunţat recent că face sondaje pentru a determina cine va fi candidatul formaţiunii pentru Primăria Timişoara în 2016, nici ALDE Timiş nu stă mai bine la capitolul pregătiri. Mai exact, copreşedintele ALDE Timiş, Petru Ehergartner, a declarat că „o să vă anunţăm. Este în momentul de faţă un sondaj făcut pe regiuni, un sondaj foarte serios, era o listă de societăţi de sondare şi am vrut să fie o chestie foarte obiectivă.


Sper ca în două săptămâni să fie gata. Este un sondaj la nivel naţional şi sigur va fi baza propunerilor şi monitorizărilor pe care le vom face pentru candidaturi. Inclusiv chestiunile de mesaje, de profile, va fi un sondaj foarte ştiinţific, după care o să avem o bază de analize ulterioare”.

Senatorul susţine că nu va apela la metoda primarului Nicolae Robu de a face sondaje pe Facebook. „Nu ne-a gândit să facem chestia asta, având în vedere că Facebook este o formă de comunicare nereprezentativă din punct de vedere social”, a completat Ehegartner.

În vara acestui an senatorul declara că „ce pot să vă spun e că noua formațiune (n.r – ALDE) va avea un candidat la primărie, că pe noua formulă aș putea să fiu eu sau alții. Obiectivul este ca pe toamnă să putem ajunge să avem organizații pe toată cuprinderea filialei și să putem prezenta liste complete în toate organizațiile. Mi s-a propus de către adversari să candidez. (…) Sunt catalogat cu memoria șubredă și mi se spune că mă cred în USL încă. Eu mă cred în continuare și mă voi încrede până la sfârșitul acestui mandat în slujba celor care m-au ales. Într-o democrație autentică trebuie să nu schimbăm roata mașinii din mers.”

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.